查看: 26026|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [教學]玩私服的開啟方法

如果要玩私服就要識以下既野:

所有私服都要用stw黎開

同埋一定要下載左裝埋石器主程式

用app開stw可以係私服入面打中文字

dl左app之後裝左去

同埋將stw應用程式同SACH文字文件解壓到桌面

再去[開始]->[程式集] 搵appe個程式黎開係桌面既stw

之後佢問咩文字係[簡體]

之後下一步就開左stw啦

開左stw之後按[激活石器]

之後揀番[石器時代 失落的世界]->[sa_7505]就得

所有登錄器都叫[sa_7507] 同埋要有 [servlist.txt]

一定要將e兩樣野放入[石器時代 失落的世界]

要入咩私服只要改左[servlist.txt]入面既野

轉為例如:
# annotation
0,石器阿軒,10
0=阿hume伺服1號 - 伺服一,159.149.103.48,9065
****////endfile,donotremovethisline!!

仲有玩私服一定要改[石器資料夾]入面既[data]

real_14X.bin 同 adrn_14X.bin 改為 real_94.bin 同 adrn_94.bin
spr_12X.bin 同spradrn_12X.bin 改為 spr_74.bin 同 spradrn_74.bin

STW下載點:http://sf.520sa.com/stw.zip  已附app程式  係最底

主程式下載點:http://tcrc.dl.dler.org/Yesterday/v/wayi/Stoneage80.exe

希望版主頂置

===================================================
有人再問點開就扣5分(夜帝留字)(2006年8月2日上午0時40分生效)

[ Last edited by 樂∼☆ on 2006-8-1 at 11:20 PM ]
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

冇pass點開啊!
回復 支持 反對

!!!!
回復 支持 反對

你無寫明個download網址係邊個網我愛石器官網轉載
重有就用stw…點解唔用我愛個assa…又唔洗轉簡體…一開就繁體
方便好多
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

樓主,補充一下...唔係所有私服都"一定"要用stw同appload
繁體只係用assa唔洗用stw同appload,仲有
更加唔係所有私服都一定係sa_7505~有d係8001~~
仲有~如果係8001要用stw1.13
所以希望樓主加番個全教學上去
更希望夜帝刪左你果句再開扣5分~因為好多野佢都無寫~人地要問的~無啦啦俾人扣分會令樂古d人不爽
回復 支持 反對