打印 上一主題 下一主題
收起左側

比賽時間商議貼[For [PlK] VS T.8專用]

關閉 [複製鏈接]
win左咪得囉 唔通唔俾人講野? 我地又無罵佢地d咩 佢地狂lag狂停 咁算點? 唔通玩信長就一定要咩都唔好講?
講野個d就算再強 都唔得?
唉∼算 俾你重賽又點呀∼又係win

回復 支持 反對

原帖由 hkopenc045507 於 2006-11-25 20:31 發表

請注意用詞
你隊多次使用全頻
我都當你們是不小心
但使用全頻說話含有粗口就是你們不對
你要說粗口請勿使用全頻

你輸多場是你們先前種下的禍
沒人叫你們在全頻說粗口

已說明不能有侮辱字眼
就算 ...

你精神病^^?

你有無睇RP啦,,,佢地玩玩下按 暫停游戲  

你玩到HIGH 人地 禁 暫停你會點呀

佢地唔禁暫停,,我地會用全朋??你睇RP  佢地用全朋多定我地多呀

你要造馬重咪重囉,,,你地要偏幫  咪重打囉  佢地同300蚊  無分別

玩信長就睇你地既人品啦,,,好心你地有品小小啦

回復 支持 反對

總括而言....版主呢就只會睇事物表面跟本唔識係人地立場去睇.....
只看事物的表面是不會進步的
人係有血有肉.唔係無感覺架....
全頻唔比用....整全頻黎做乜?!......適當ga社交係應該架....
仲有....我講粗口唔代表我無禮貌....我唔覺得係侮辱wor
仲有我講ga係『傻』一字有幾侮辱....無用粗口助語詞偷笑啦^__________^"
版主?!!!!!!!!!公義?!!!!!!?
係e個區我見唔到.....sor^_^
回復 支持 反對

1次唔緊要
但係你地再三咁係全頻
亦都講明唔可以用全頻
你唔鋸佢咪用私人爆粗插佢囉
點解要用全頻先
如果你地用全頻 無講粗口
我地都唔會叫你重賽
如果你覺得我地係造馬
咪去投訴我囉
係度嘈無用 ok?

再者你覺得係無公義
就當你地擊敗左plk囉 比你地打8強 咁又點
一個虛名 有料打多場又有咩所謂

公道自在rp 一切規則亦都係置頂貼講明
你唔睇係你既事 唔關我地事 重賽既原因係o係你地身上

原帖由 louislung 於 2006-11-25 20:46 發表

你精神病^^?

你有無睇RP啦,,,佢地玩玩下按 暫停游戲  

你玩到HIGH 人地 禁 暫停你會點呀

佢地唔禁暫停,,我地會用全朋??你睇RP  佢地用全朋多定我地多呀

你要造馬重咪重囉,,,你地要偏幫  咪重 ...

我應該問你 你有冇去驗眼?

原帖由 xXCHEONGXx 於 2006-11-25 20:36 發表
點解佢地又有權重賽?!
好..我地聽日如果輸又再重囉....好無?^^
超級西利版主^^

版主當時西利~如果佢地有講粗口 你地可以要求重賽

========================================
如果係造馬都唔幫plk plk咩料?識都唔識
同佢地d隊員又唔熟
要造馬我造比自己隊唔好?

回復 支持 反對

原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 12:41 發表
win左咪得囉 唔通唔俾人講野? 我地又無罵佢地d咩 佢地狂lag狂停 咁算點? 唔通玩信長就一定要咩都唔好講?

重賽又win?? 好有自信@_@ 真想見識見識
回復 支持 反對

原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 20:41 發表

win左大哂?知唔知舉辦比賽既原因?係增進友誼和技術
你去kxx睇下比賽rp有冇人係咁爆粗~
回復 支持 反對

原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-25 21:16 發表

重賽又win?? 好有自信@_@ 真想見識見識

你地自己玩得有幾勁 起頭先個場到見到哂啦 
我地由頭壓到落尾 你重有膽起度咁多野講∼
你地咁都俾你囉到個重賽嘅權利 
唔好以為好好運 玩信長係要有實力 唔係講運氣

原帖由 池少~ 於 2006-11-25 21:21 發表

爆粗只係發洩自己有幾不滿 唔通咁你都唔知?
唔通你係為左爆粗而爆粗?咁我冇野好講!!
而且你講kxx
咁個d人會唔會玩玩下咁暫停?
咁錯一次又話冇野姐 咁2次
唔通咁都叫唔小心!?
如果你話佢唔小心 我都係唔小心打錯字 講左粗口姐
而且你話增進友誼 你係唔係搞笑?唔通你俾人殺左 之後就話好欣賞佢技術?
老實咁講 邊個會? 至於技術 我就係為左證明我地的技術去到邊 先會黎比賽 你估純粹為左囉分?
你估樂古d分就係好值錢咩?

回復 支持 反對

算啦-- 我地去網吧哂錢 右唔係佢地哂錢
佢地緊係要重賽啦
同埋唔想同番同一隊打 因為好悶
回復 支持 反對

原帖由 池少~ 於 2006-11-25 21:11 發表
1次唔緊要
但係你地再三咁係全頻
亦都講明唔可以用全頻
你唔鋸佢咪用私人爆粗插佢囉
點解要用全頻先
如果你地用全頻 無講粗口
我地都唔會叫你重賽
如果你覺得我地係造馬
咪去投訴我囉
係度嘈無用  ...

重賽有乜所謂?!不如你寄5*20去我地屋企...比我地重賽ok?!
網吧唔駛錢?!你肯記.....重賽又有乜所謂.....我地係覺得你浪費我地時間+浪費我地金錢

原帖由 池少~ 於 2006-11-25 21:21 發表

你去睇下佢地有冇d人唔為輸啦...你去搵啦...好無?!^^
輸就係輸....輸又要重賽

回復 支持 反對

問題係一開始你地講左無數句粗口 就係E一點
如果你地無講粗口 我要你地重賽?用腦唔該
E D係自己攞黎 佢話RE咪RE囉 你理得佢姐 你當佢發UP瘋唔得?
亦都講明 要有理由先可以重賽 佢地係無理由
你理得佢姐 如果佢地中離 我地會即BAN AC OK?
但係 最大問題
          點解一開始你地要講粗口

回復 支持 反對