打印 上一主題 下一主題
收起左側

比賽時間商議貼[For [PlK] VS T.8專用]

關閉 [複製鏈接]
聲明一點
對方lag機,你可以要求重賽,而不是以粗言穢語去回敬對方
可是你沒有要求重賽,而且還用粗口
全頻只供用來給要求重賽,詢問有關問題等之用
而不是用來聊天

對方的重賽是沒有理由
但大會要求的重賽是有理由
你不服
去投訴
竟然對手那麼弱,為何不敢再打一場?
你口口聲聲說不是為了分數
為何你又參加?
現在只叫你打多一場
好有問題嗎?不然你不要參加啦
你們說我沒有理會你們的感受
那是不是只理會你們而不理會他們?
對方比你們以粗口回敬,換轉是你們又會怎樣?
你現在再次罵我們是沒有用
已決定了,你參加與否任由你選擇
如果你們再次以不禮貌之字眼去發言
大會將取消你們的資格

以下就是證據:
初期你們使用全頻我都當不小心,已是酌情處理。

但以全頻說粗口,不論有否侮辱他人,已是不能接受,而且對方有權投訴。

不要以為我沒有看晒全部就亂下判斷。

回復 支持 反對

[quote]原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 13:22 發表

你地自己玩得有幾勁 起頭先個場到見到哂啦 
我地由頭壓到落尾 你重有膽起度咁多野講∼
你地咁都俾你囉到個重賽
回復 支持 反對

【請仔細閱讀比賽規則】

*比賽時須用樂古帳號為遊戲名稱,否則取消參賽資格。
*請每位玩家在比賽中期(即15等 至 20等時)影一張相作清白證明。
*若已報名者,但發覺自己當天不能出席,請在比賽前2天聯絡有關隊友或人員。
*比賽最終地圖及分組名單會於開賽前一星期公佈。
*嚴禁使用BUG,如被發現者將被扣分或永久封鎖樂古帳號。
*嚴禁使用所有外掛,如懷疑他人使用可要求對方影下相片及rp,一經証實永久封鎖帳號。
*比賽期間禁止使用公頻,禁止出言侮辱,如發現即時封鎖帳號。
*禁止一切分享部隊、供裝、借裝,違反者一律重罰。【馬死也不能借馬】
*連線方面,如發現LAG機問題請於全場最高等級12級者前提出重賽,否則必須繼續。
*禁止中離,如隊友斷線可自行分配裝備,如某方多於2名隊友離開即可要求re【45可在10級前提出重賽】。
*若中途有隊友因急事而要離場,請使用全頻通知,並不能另購裝備;如離場時最高等級者低於10級以下可提出重賽,否則必須繼續。
*英雄自行選取,無分限制,但中立英雄請自行爭取。
*馬被打死後,自方撿取必須交還,敵方撿取則無法取回,請小心。【如發生因馬死事而中離或侮辱他人者重罰】
*每隊最多擁有一次重賽權限。
*不論重賽或原賽都必須交出rp和相片,無論輸贏都必須交出rp。
*比賽所有rp請於指定時間放回指定文章中,否則則被視為棄權【包括投訴、原賽及重賽】。
*最終決定權持有者為nakuz。

louislung已經可以ban ac
而家都無ban你都算 仲要嘈番轉頭
E家係你比賽定我比賽
E家係你爆粗定我爆粗?
E家最大既問題係louislung出言侮辱對手 明白?

你地口口聲聲話我地無理你地感受,咁你地有無理過我地既感受先?
你地口口聲聲話對手廢 咁打多場都唔阻你地好多時間姐
你地話係網吧 有咩證據?你係屋企扮係網吧都得架啦!

回復 支持 反對

[plk]無理要求重賽我們是不會理會
而且我想提點plk的人一聲
不是每次都要打兩場
而是【有理由】提出重賽

以louislung的一句全頻粗口
大會已可即時取消全隊資格及封鎖其帳號
已是非常酌情處理
請你們注意自己的用詞及情緒
回復 支持 反對

原帖由 池少~ 於 2006-11-25 21:49 發表
問題係一開始你地講左無數句粗口 就係E一點
如果你地無講粗口 我要你地重賽?用腦唔該
E D係自己攞黎 佢話RE咪RE囉 你理得佢姐 你當佢發UP瘋唔得?
亦都講明 要有理由先可以重賽 佢地係無理由
你理得佢 ...

佢地係咁lag 我地覺得煩 就發表下感受 咁都唔得?
佢話要重賽 我地緊係唔得啦 唔通就係你一句 又要我地哂20蚊去打機?
而且我地就係唔想lag先去網吧 咁佢地又唔去 
又話重賽 正常人都嘈下啦
而且講返轉頭 邊有比賽 唔比用全頻?
講下野就要re 咁ok啦 你玩哂∼人地win左 又起度 講小動作
如果我地起比賽中 用外掛 用bug  俾裝 借裝 分享 我地冇野好講!!
但係你d家為左少少唔重要嘅野 令到我地全部要再俾錢去玩 你會唔會接受?

原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-25 21:54 發表

喂喂你係咪傻架~"~ 我有出賽咩~"~? 你認清楚左人未先呀...神人

重賽會一會你 lo ~"~

你有冇出賽 同我冇關係 我都冇興趣去探究 而且你唔出賽 係你嘅問題 唔係我地問題
重有一點 團戰 唔係講個人實力 係講團體合作性!!! 唔好以為你自己可以1啾5先得家

回復 支持 反對

原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 22:21 發表

佢地係咁lag 我地覺得煩 就發表下感受 咁都唔得?
佢話要重賽 我地緊係唔得啦 唔通就係你一句 又要我地哂20蚊去打機?
而且我地就係唔想lag先去網吧 咁佢地又唔去 
又話重賽 正常人都嘈下啦
而且講 ...

佢地係咁lag 我地覺得煩
*連線方面,如發現LAG機問題請於全場最高等級12級者前提出重賽,否則必須繼續。
已重申多次
你沒有要求就必須繼續
發表感受不是以粗口代表
以粗口只會顯示你們的品德極低

唔小心用左全頻說話
大會不會當作一回事
但粗口於全頻中出現
就已不能夠接受
你可能會當少少野
但我們不會
粗口是用來侮辱,謾罵他人
大會是會理會雙方感受
你們以粗口罵人
對方又無理要求重賽加使用全頻
當作打和
已是酌情處理

再嘈下去是沒有用
大不了你不要參加

你可以不去網吧玩
20蚊乘5個人?玩幾耐
對手比你們說到那麼弱
1小時都夠啦
加上一定要全世界去網吧嗎?
總有一點人的電腦會較強吧

大會正質疑你們是否有清楚,仔細,完全了解規則
不然為何會多次出現違規情況?
回復 支持 反對

原帖由 池少~ 於 2006-11-25 22:01 發表
【請仔細閱讀比賽規則】

*比賽時須用樂古帳號為遊戲名稱,否則取消參賽資格。
*請每位玩家在比賽中期(即15等 至 20等時)影一張相作清白證明。
*若已報名者,但發覺自己當天不能出席,請在比賽前2天聯絡有關隊友或人員。
*比賽最終地圖及分組名單會於開賽前一星期公佈。
*嚴禁使用BUG,如被發現者將被扣分或永久封鎖樂古帳號。
*嚴禁使用所有外掛,如懷疑他人使用可要求對方影下相片及rp,一經証實永久封鎖帳號。
*比賽期間禁止使用公頻,禁止出言侮辱,如發現即時封鎖帳號。
*禁止一切分享部隊、供裝、借裝,違反者一律重罰。【馬死也不能借馬】
*禁止中離,如隊友斷線可自行分配裝備,如某方多於2名隊友離開即可要求re【45可在10級前提出重賽】。
*若中途有隊友因急事而要離場,請使用全頻通知,並不能另購裝備;如離場時最高等級者低於10級以下可提出重賽,否則必須繼續。
*英雄自行選取,無分限制,但中立英雄請自行爭取。
*馬被打死後,自方撿取必須交還,敵方撿取則無法取回,請小心。【如發生因馬死事而中離或侮辱他人者重罰】
*每隊最多擁有一次重賽權限。
*不論重賽或原賽都必須交出rp和相片,無論輸贏都必須交出rp。
*比賽所有rp請於指定時間放回指定文章中,否則則被視為棄權【包括投訴、原賽及重賽】。
*最終決定權持有者為nakuz。

louislung已經可以ban ac
而家都無ban你都算 仲要嘈番轉頭
E家係你比賽定我比賽
E家係你爆粗定我爆粗?
E家最大既問題係louislung出言侮辱對手 明白?

你地口口聲聲話我地無理你地感受,咁你地有無理過我地既感受先?
你地口口聲聲話對手廢 咁打多場都唔阻你地好多時間姐
你地話係網吧 有咩證據?你係屋企扮係網吧都得架啦!

我地唔理人地感受? 咁你有理我地咩?
我係話對手廢 咁又點? 打多場? 話左去網吧打 打多場 你俾錢?
我地冇證據?最少網吧個管理員可以做證

原帖由 hkopenc045507 於 2006-11-25 22:32 發表

佢地係咁lag 我地覺得煩
已重申多次
你沒有要求就必須繼續
發表感受不是以粗口代表
以粗口只會顯示你們的品德極低

...

我地就係唔想lag先去 咁就算重賽又點? 而係lag 又重賽? 重黎重去都係用個部機 有咩分別!!!!!!??????????
唔去網吧玩 屋企部機又要lag  咁算點?重賽? 有咩用? 
都話左粗口 只係發洩自己情緒
回復 支持 反對

原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 22:43 發表

我地唔理人地感受? 咁你有理我地咩?
我係話對手廢 咁又點? 打多場? 話左去網吧打 打多場 你俾錢?
我地冇證據?最少網吧個管理員可以做證

我地就係唔想lag先去 咁就算重賽又點? 而係 ...

轉至某人說話:
一句講晒,贏左怕輸,錯左唔認

現在一定要全人類去網吧玩嗎?
你沒有要求對方重賽再由你們開場
你們必須繼續
規則已清楚列明
你們沒有看清楚就沒有資格嘈
你點講都是無用
最終決定權為nakuz所有
現在雙方都有錯
打和大會已是最酌情處理
你想我們嚴格處理?
ok,沒問題的
你出一句聲
即時為你們做到
意下如何?

何況你也識講粗口是發泄自己的情緒/不滿
為何要用全頻向對方宣洩不滿?
有否理會對方感受?
根本自相矛盾

回復 支持 反對

原帖由 hkopenc045507 於 2006-11-25 22:53 發表

轉至某人說話:
一句講晒,贏左怕輸,錯左唔認

現在一定要全人類去網吧玩嗎?
你沒有要求對方重賽再由你們開場
你們必須繼續
規則已清楚列明
你們沒有看清楚就沒有資格嘈
你點講都是無用
最終決定權為 ...

冇人話一定要去網吧玩 咁lag 人地又話重賽 又點? 
重賽重賽不停重賽 好心啦 一場定輸嬴 最後冇手尾 我地可以重賽 但唔會去網吧∼lag 唔好話重賽!!
而且我唔理人感受?咁佢lag有冇理我地感受?
回復 支持 反對

原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 23:00 發表

冇人話一定要去網吧玩 咁lag 人地又話重賽 又點? 
重賽重賽不停重賽 好心啦 一場定輸嬴 最後冇手尾 我地可以重賽 但唔會去網吧∼lag 唔好話重賽!!
而且我唔理人感受?咁佢lag有冇理我地感受?

每隊只有一次重賽權
今天的比賽你們沒有要求重賽
是你們的事
現在你們違規
反轉頭說你們沒錯?爆粗是小事?感受只歸你們?

現在大會要求你們雙方重賽
就是最後一次機會
lag機是再沒有法子
照打下去
於重賽中雙方某方/雙方皆違規的話全部取消資格

如果你們要嘈下去的話
我就由壇主決定
是我錯的話
我願意放棄這次參賽資格及你們馬上進身8強

如果是你們的錯
就必須跟隨大會指定的說話
回復 支持 反對