樓主: andy1213626
打印 上一主題 下一主題
收起左側

絲路問答區~(幫助會員有分加喔^^)

維護是指 同意最初那東東後 就有 伺服機維護 之類的說話?

如果是的話 應該是網路問題(和記用戶特別有可能) / 版本不對 / 台版10~11am 維護中
回復 支持 反對

我之前仲上到佢個官網 ~~
我係上佢個官網 down 最新個版本 ~~ 係唔係 1.170 ??
裝左就上唔到 ~~
我用 netvigator ~~

回復 支持 反對

你可以 試試在網絡上的芳鄰 內的 檢視網絡連線 裡修復一下.

如果還是不行的話 就要跟網絡公司說一下嚕 (不用打電話..可以用它們公司網頁的問題回覆就ok)
回復 支持 反對

劍盾升 lv 係唔係全加智 ??
武器技能應該點升 ??
用冰 , 電 or 火 ??
我係新手 ~~
pls help me ~~

我玩國際版 odin ~~
得閒搵我 ~~

回復 支持 反對

^^"抱歉 現在才回 , 網絡有點問題

--

以下提供幾種劍/刀盾的玩法

1.練力(用小刀較好,因物理攻較高)  100 刀法 + 100火 100 雷

2.練智(用劍較好,因魔攻較高)

練智有幾種玩法:

2.1 純氣功師 火100 雷100 冰100

或 火100 內功心法100 雷100

2.2 火100 雷100 及小刀100 (這種玩法較多元化 和 物理 魔法 攻擊也有 , pk時較萬能)

p.s.1  100是指 技能系的分配

p.s.2 火系內功 魔攻最高 較全面 , 雷系內功 清怪快 , 冰系內功PK最有優勢 , 可自由配合

---

如果有需要 我提供 學技能的參考的話請p.m. 我^^"
回復 支持 反對

國際板dl完果舊野再裝會出現個setup之類  
但係禁左彈左個 plz wait  
但係我等左成2個鐘佢都係plz wait
我玩台板又玩吾到  日日都係度維護
官網又上吾到- -
是旦比我玩1個就ok ga na= =
點搞好
回復 支持 反對

不是已經玩到台版了嗎=   =?

你是用哪家網絡公司的阿? 跟它反映一下吧?

(之前先試試上不上到其他tw的網址^^"上不到就証明了是網絡公司的問題)

--

國際版那邊我沒有經驗=.="..不過試試關掉再開應該沒問題
回復 支持 反對

裝備的 durability 有冇得回復 ??
回復 支持 反對

在武器店 和 防具店也可以維修裝備

注:有些打王掉的裝備會有一行紅字說不能維修 , 只能1次提升耐久(多半會是幾百%)
回復 支持 反對

力槍好用定智槍好用 ??
技能點升 ??
thx ~~
回復 支持 反對