查看: 35165|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家唔好玩Yaho魔力,無聊到冇人有[果兩個所謂gm入左黎]

關閉 [複製鏈接]
果兩個所謂GM係第三,四個留言
仲要串柒柒咁,間接串埋其他game,
屈我話我想做gm,呢d真係不可理喻
仲要又爆粗又扮我之前係佢壇既名
我之前叫鬼鬼,佢又跟住叫,
呢d GM正式跟尾狗,好難想像佢點管理到個game,大家唔好玩,
隻game遲早都汁,玩黎都罷

佢果d主程式同登入器都係由第二個ser搵番黎,仲要係汁左果d,自己唔識整又唔試下整,

佢話人人公平,但game入面又比哂d gm介比熟人,之後我係論壇到問佢,

係佢自己係簡介度寫明有問題歡迎發問,咁我咪問去佢論壇囉,

問左佢冇理不特止仲要串番我轉頭,佢d衰野大把人知,

有次我係game叫佢陪我升,咁大佬成隻game得佢地兩個咁多,我唔搵佢地搵邊個升??

佢又以gm既口吻同我講"請自行找玩家升lv",個ser好多人咩?我搵邊個幫我升先?

之後我同成班人用外掛炸佢,佢仲扮哂野咁ban左幾個ip,

實際上佢冇ban過ip,做唔到又要自認,呢d gm係咪無聊得濟??

之後我咪同佢嘈下囉,條友仲要淆到封埋我ip,勁無奈,

大家唔好玩呢個魔力,唔係gm都有勁野送,仲要只比gm既熟人,

連咩gm介同牛鬼都送得出,我真係笑爆咀

PS:佢果d咩5倍同1級寵自動出現都假既,大家唔好信

回復

果個私服又少人又on9.....見d gm俾牛d熟人..
回復 支持 反對

no image no talk
回復 支持 反對

你收啦[[onion_53]]
回復 支持 反對

原帖由 鬼鬼. 於 16-2-2008 16:45 發表
你收啦[[onion_53]]

算啦你,我係你個壇話會唱衰你地,我依家總算做到,

但係依個遊戲岩岩先開始,我諗你地做好心理準備,

我搵埋其他人幫我唱出去先^^
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 17-2-2008 11:28 發表

算啦你,我係你個壇話會唱衰你地,我依家總算做到,

但係依個遊戲岩岩先開始,我諗你地做好心理準備,

我搵埋其他人幫我唱出去先^^

多謝你為本私服免費宣傳[[yoyo_151]]

回復 支持 反對

你個小朋友做到D乜出黎?
好心啦.得嗰中二你就收下啦
你仲有三年會考架喇.溫下書啦..
你唱我地又點?老師比個優點你??
你最多咪攪到YAHO魔力私服死下死下
我地咪轉做亂私服囉
唔係就做RO私服
再唔係就做Halflife2 DM Server
我好驚囉
開比你玩好應該,一唔比你做GM就9up
我地一蚊都冇收你,我前世欠你架?
心照啦你!
各位網友,你地有眼睇.
你地真係覺得我個私服唔好就唔好入吧

回復 支持 反對

我同你講左我唔係GM,我係Knowledge Forum譠主

個Forum係我既,我話爆得粗就爆得粗
點解你之前又用我頭像呀!學你咁講:有寫明版權咩?冇就彈開啦唔該
呢d GM正式跟尾狗,好難想像佢點管理到個game,大家唔好玩,
乜有關係咩?
隻game遲早都汁,玩黎都罷
有乜game可以開到世界沒日呀

佢果d主程式同登入器都係由第二個ser搵番黎,仲要係汁左果d,自己唔識整又唔試下整,
你究竟開過Server未架?

佢話人人公平,但game入面又比哂d gm介比熟人,之後我係論壇到問佢,

係佢自己係簡介度寫明有問題歡迎發問,咁我咪問去佢論壇囉,

問左佢冇理不特止仲要串番我轉頭,
你做唔到GM就9up
佢d衰野大把人知,
我地個server開左幾耐呀?大把人知

有次我係game叫佢陪我升,咁大佬成隻game得佢地兩個咁多,我唔搵佢地搵邊個升??

佢又以gm既口吻同我講"請自行找玩家升lv",個ser好多人咩?我搵邊個幫我升先?
人地GM測試緊server唔同你玩就咁

之後我同成班人用外掛炸佢,佢仲扮哂野咁ban左幾個ip,

實際上佢冇ban過ip,做唔到又要自認,呢d gm係咪on9得濟??
乜你估真係ban唔到你ip咩

之後我咪同佢嘈下囉,條友仲要淆到封埋我ip,勁無奈,
封你IP等於淆你,咁係地鐵讓坐比呀婆等於驚左佢?同埋我淆你D乜?
大家唔好玩呢個魔力,唔係gm都有勁野送,仲要只比gm既熟人,

連咩gm介同牛鬼都送得出,我真係笑爆咀
咁你個咀爆左未呀?爆左記住睇醫生呀

PS:佢果d咩5倍同1級寵自動出現都假既,大家唔好信

小朋友呀小朋友,你講野都冇point既?_?

回復 支持 反對

原帖由 鬼鬼. 於 17-2-2008 18:32 發表
我同你講左我唔係GM,我係Knowledge Forum譠主
個Forum係我既,我話爆得粗就爆得粗
點解你之前又用我頭像呀!學你咁講:有寫 ...

其實你地隻魔力就黎同魔力online一樣出名

下午睇

無條友個名上榜   夜晚一睇 100lv 上左第1位

你玩我阿a.a?

我無玩過你個私服既  唔洗諗住搵我出黎ban
回復 支持 反對

原帖由 不敗男兒 於 19-2-2008 14:43 發表

其實你地隻魔力就黎同魔力online一樣出名

下午睇

無條友個名上榜   夜晚一睇 100lv 上左第1位

你玩我阿a.a?

我無玩過你個私服既  唔洗諗住搵我出黎ban