查看: 10210|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[自然系]終於收到T^T家下收面包皮

收到了T^T

ps
kaykaylove520@hotmail.com      
昆狗一大隻~"~收完點比假ac
@"@貝戔 到加零一
~"~算....果1500點當我豪比你a_a鬼叫你窮咩
@"@大家小心d佢呀a_a想知佢點昆人?
@"@add我msn比對話紀錄你地睇

回復

推-.-點解冇人放架~"~
回復 支持 反對

750好吸引
但好少人 有過300 lv牛ac
回復 支持 反對

原帖由 武藏 於 8-6-2008 00:30 發表
750好吸引
但好少人 有過300 lv牛ac

我都知-.-"其實兔仲強過牛
但係我玩GAME同做人一樣~"~
-.-"我跟原則做野{唔用女仔角色-0-)
~"~所以先唔收攻兔
回復 支持 反對

我有隻牛不過唔想放/___\

玩勁牛好多
兔主要兔電光石火同昇龍呢2招都幫左兔秒人
而牛呢佢係玩水屬技...要用水屬裝先勁
但係如果唔夠水屬都會唔夠人打
個人認為兔兔係最勁...我都玩兔
回復 支持 反對

-.-牛高屬梗係勁啦
=_="唔係我都唔會用750黎收隻攻牛玩-.-"(當然要睇埋裝啦)
推~~~~~~~~~~~~~~~搵人放比我呀T^T
回復 支持 反對

=_+牛唔夠兔勁

因為唔係好多裝備都有水屬/....兔睇攻同命
好易秒人啊兔
回復 支持 反對

~"~咁都係睇裝姐
~"~齊裝都仲要睇出技時間
~"~你攻幾高都好出得慢都係比人秒-.-
-.-加上打埋身,人地cut你技都得啦~"~
回復 支持 反對

邊會有可能啵....

冇可能= =兔有招叫電光石火好想講勁快沖去打人= =
如果高卸秒都得啦
牛我都有玩到去307...佢果2招水出得唔係太快....佢快都係得果招快速不過廢 = =
如果係都兔快喇掛= =如果你唔係想勁不如玩屬貓- -
回復 支持 反對

點解冇可能先-.-快招唔需要勁,最緊要cut到技
只要充分咁了解每招技能既真正有效範圍同對手既類型,
係同一條件下,就完全睇個人玩game同p場的經驗
快招cut左技,會令對方有動作遲緩同技能冷卻-.-
-.-玩p只要有一刻遲左,你就經已死左
~"~加上連技既時間會好密,比起你再出招都快少少(除非你出招快到呀媽都唔認得啦)
-.-唔係既話,果一招就係秒殺你既
加上牛既技能冷卻時間比兔既短~"~一切都係睇cut技同埋避技-.-
膽識,熟練,快速既決定,危機既處理-.-
高攻唔代表好打~"~技勁唔代表一定秒到@_@
-.-p場係速度 技術 力量既決鬥,睇下你點樣發揮到最好姐

回復 支持 反對