打印 上一主題 下一主題
收起左側

[自然系]終於收到T^T家下收面包皮

原帖由 丫欣 於 9-6-2008 22:34 發表
我柒你咩@@收左ac同我講啵@o@搵人踩你場::":

唔夠串就玩呢d  a_a?
你咪踩飽佢囉~"~慢慢踩
加上我收左ac洗同你講a_a"
a_a你以為你係乜水@@睇你都係 八~~~~婆~~~~~~黎架喇!!
~"~你仲屎到要搵人@_@自己唔夠班?
你算吧啦a_a係卡巴你就係勁
a_a不過你搵到我個場踩先算啦笨柒
回復 支持 反對

我add左你啦~~~~~
回復 支持 反對

原帖由 HolyLighter 於 10-6-2008 00:38 發表
我add左你啦~~~~~

msn名係咩@_@"
太多人=_=好難搵
如果你add左我我應該會確定左--
你睇下你msn名單有冇我on緊先啦-.-"
回復 支持 反對

知你勁ok

我係柒你唔柒咩>?你做呢d野都唔呃啦..你屈左人地name個msn上去啊令到人地受好大傷害
有冇想過佢呢=3=你都 膠 大
回復 支持 反對

你冇野下化-.-?膠大左呀你-.-?
個賤kay會用name個msn呃人呀-.-你唔柒知就咪柒出聲啦
-.-我屈?你咪問下比賤kay呃果d人囉
-.-加上佢可以轉msn架ma-.-轉左咪唔洗7煩囉
你都on膠膠咁-.-怪就怪佢有賤kay呢個fd,仲要比佢利用msn黎呃人
關我銀事咩~"~?教識佢點樣帶眼識人啦
-.-識著你呢d八   婆又係佢既失敗...on膠膠-.-唔知頭唔知路係度搭嗲
-.-加上我有真憑實據架(雖然得果幾句,但都可以證明kay曾經利用過佢msn)
-.-你唔信咪add我msn囉....我比個對話記錄你睇,,,
我傷害佢-.-?ok-.-我認,但係佢有傷害就拎我上檯?我唔唱佢遲早都有人唱佢架啦
加上我家下係提醒人地賤kay有機會用佢msn呃人,唔係佢呃人
未睇清楚就係度嘈-.-你都幾仆x下啵

回復 支持 反對