查看: 4956|回復: 46
打印 上一主題 下一主題
收起左側

哇!! 賊~蒙 D 你HI大左?

關閉 [複製鏈接]
哈~正傻西~咁耐冇玩AOC~一入黎樂古就SEE到D咁o既野~

呢d人正一冇教養o既傻仔 ~~

圖係到大家 seesee

第一張我post錯左~~睇第二張~ 第一張我post錯左~~睇第二張~ 第一張我post錯左~~睇第二張~
第一張我post錯左~~睇第二張~第一張我post錯左~~睇第二張~第一張我post錯左~~睇第二張~

紅色夢想~我就x你老mo~無啦啦屈我你on.架~死傻hi 你有冇教養架 你老mo~老豆去q左冇人教? 柒西你又知係我洗你? 你有x病丫? 我咁q得閒日日洗你?你都柒o既!
無啦啦屈柒我都算仲要咁樣x我? 要串就post上黎比 大家睇~ send d 短訊woo 哈傻仔 笑Q死!
仲有我都冇玩aoc一排 仲點洗你?  柒頭~

我有洗你我就成家pk死~但我冇洗過你woo 係咪你全家pk死先?  仲有咩叫愛你老未~~唔多明 係咪大陸話黎?.?

唔睇唔知完來係8月尾到send黎~

版主我e+強烈要求~封佢ip~佢咁樣人身攻擊法都ok惡~講埋人地老未同話人死全家又爆粗~團長大哂? 好威? 呢d未人品囉~睇名踢人~第日鬼唔望佢番王搵野做果陣~個老闆話佢個名柒 唔請佢 哈笑死~[[onion_37]]

回復

= =有人話張圖 放大唔到~so 我 出多張放大左o既
回復 支持 反對

點人身攻擊你法?

人地愛你老未喎....請問有咩問題- -?

同埋佢話:你再洗死全家....咁如果你係冇洗.咁人地點落降你都冇事架na
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

樂古會將粗口轉字[[bao_36]]
呢個post關aoc無品咩事[[bao_34]]

回復 支持 反對

RE:麻q煩...icic...."

re DenDen: 咁就要封ip?.....咁你都幾唔惹得.仲好大牌tim
回復 支持 反對

憑乜話你..無理取鬧[[yoyo_142]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

智障嗎?
他一早已說不是強不強 而是你的人格
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你都未同我打過  點知我廢?=.=