樓主: [S]chinho1990
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] evo超級唔團結+睇住隊友死的賤種 有ip

關閉 [複製鏈接]
26# 邪惡的小老鼠
1.可以,,但係果d就唔夠神
神手係各方面都有品
e.g唔會亂咁串人
不會介意對手是新手
不斷作出改良
等等

2.批評同提出意見只係一線之差
差就差在態度劾面
你有冇見食家大大聲聲同個廚師講
你d野好 ...
edd713 發表於 17-4-2009 01:59

講品,你地d小族員唔知頭唔知路係度點火先
講實際實力,近黎未免太多剎族入高手場累隊友啦掛(eg:天空仔果堆)
講品你又講唔岩在先,不如你地搵齊d挨到50分鐘既黎搵我打4v4啦
如果唔想俾人post紀錄檔既,咪搵番個ak47條友私底下講句對唔住lo
edd713你都識話你地d族員會好有品,咁你地1個亂講野我針對你成個團應該沒問題吧?

至於樓主,我真係唔想理你,邊個打ffa見到我,俾我sm到唔係對家都升唔到城
我基巴左打你門就棄權呢,ffa都亂棄,
仲好講我4v4打左200石冇人肯傳石1個都上唔到先亂棄既人壞話
如果你想講番呢場既話,對面果team都有鬧你
邊個覺得自己好偉大亂彈隊友搞到全場都唔gur你一個
點解對手會要求我地唔幫你,俾你不列單挑,自己檢討下啦
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

#31 樓果位人兄打evo技術係有o既 不過佢把口就真係有d...
話說之前同過佢玩4v4 我蒙古啦 so 一開始就有人叫佢地比我合~之後我合左問佢地要唔要石定係等我長弓先~ 因為果局我地係輸左個勢~條友唔知輸唔起定係想x人就話合合合你合飽去啦咁鐘意合~由頭到尾我自己冇話過要合~係6p叫佢地比石我~同埋你又冇問我扲石你問我扲石轉兵我唔會唔比你咩?你覺得你自己咁勁你早講我一定比石你合~打機打上腦~我記得佢當時用土火~佢想轉格之類未同我講囉~又唔講野事後就亂x人 以為自己好q勁咩~不知所謂~4V4 係講合作你要石你早講我一定比你你又唔講等我合左之後X我咩意思先~唔X人會洲洲痕?
成q日入左人地場見到佢佢就多數係度話緊自己勁之類~之前我仲記得有一場佢一入咁岩做我對家之後佢就話2p 就算你幾神都好~陣間你就會變29~佢話自己2.5食文兵好勁 佢o既意思係文兵實食死你~點不知我中左塞= =佢就比我食到上唔到城仲話咩超 我卡左係城門度之嗎~卡左係門度唔識DEL門?要隊友比石~之後我就同番佢講 >< 我真係變左29 點算/.\           呢件事都好耐下 lu 唔記得果陣用咩檔
哈哈 ~仲記得有一次條友比我用BOMO KO左成隊鐵之後話LAG機  LAG機只會令你更易點中隻鐵~成日亂X人利用X人黎突出自己比人勁係唔得架 ~~佢個FD7夜就正常好多~嬴果時又唔會串人29之類!!輸果時又唔會賴屎賴尿賴屁唔似得#31輸就賴隊友賴LAG機~~呢D咪有品囉!!!#31剩係識強調自己食文兵有幾勁控兵有幾神~守城有幾強~後果係點~咁樣做只會令人煩厭有邊個想知你有幾勁姐 好心你... 想話自己有幾勁之前積下口德  不過無可厚非你EVO係有實力~呢點我認同~但係你把口真係要改下!!! 未比你x 之前我都覺得你為人ok 勁加ok有品~不過係有小小囂姐不過囂唔係壞事你玩得勁先囂係冇咩問題~但下次玩4v4 之前若果你係覺得你合先嬴到 咁就早講叫人比你合好了~免得輸果次又要x人~你x人你唔煩比你x果個都煩啦!!!!!!!!!
回復 支持 反對

樓上的人...雖然我退出剎族

我是evo高手之1- -
除非你可以4分帝
否則我不接受任何挑戰

衰仔包@阿鋒 發表於 16-4-2009 23:47

WELL,試過上得快只係衡量一個玩家是否高手的因素之一,而且我個人認為此因素可靠性只是一般...
如果試過上得愈快就愈勁,咁皮旦咪打遍天下無敵手-_'-事實上唔係
回復 支持 反對

#31 樓果位人兄打evo技術係有o既 不過佢把口就真係有d...
話說之前同過佢玩4v4 我蒙古啦 so 一開始就有人叫佢地比我合~之後我合左問佢地要唔要石定係等我長弓先~ 因為果局我地係輸左個勢~條友唔知輸唔起定係想x人就 ...
123poiasdmnb 發表於 17-4-2009 10:53

well,識我既人都知我贏左唔會串人,我怪你拎哂d石合係因為你都冇顧過其他隊友係咩兵
輸左個勢你自己上就可以唔俾人打死?,仲要俾你長弓埋隊友等死?
實鬧你家
回復 支持 反對

喂大佬我問下姐...
我冇顧你地唔多唔小都可以話係我錯但係你都冇問我扲石我點知你想用咩兵~ 你可以問我扲石架!!! 同埋我都冇話想合 好似係6P叫你地比石之嗎~你地可以話比第2個~你地講左我都會比
長弓都係問下姐~__~
鬧我做咩呢?
仲有你呢次講野語氣好左感覺上!!! 多多改善~_~
回復 支持 反對

喂大佬我問下姐...
我冇顧你地唔多唔小都可以話係我錯但係你都冇問我扲石我點知你想用咩兵~ 你可以問我扲石架!!! 同埋我都冇話想合 好似係6P叫你地比石之嗎~你地可以話比第2個~你地講左我都會比
長弓都係問下姐~__~ ...
123poiasdmnb 發表於 17-4-2009 14:20

咁你都識話4v4要顧隊友,隊友29俾哂石你你都要諗下人地得3,4lv點打家,
係咪個個文兵俾哂石你上城,自己仲出近文兵送,你都會拎哂d石合6lv先
仲有我土火夠我頂哥王,唔洗問你拎石正常,係人都知4v4蒙突加長弓好29,仲要問
打哥又唔升西火,我果日話6p俾石你你都可以俾8p家姐,佢地2個d兵唔夠揪俾人打到死死下
仲有你問cc牙,其他果d都知我贏左絕對唔會串對手,基本上我淨係會串隊友

我捉剎族出黎嘈,原因有二:1:個ak47唔知樓主幾29,就出黎幫口嘈,果場連d對手都鬧近佢
2:剎族d舊族員覺得自己咁更,咪出黎挑過lo【我諗佢地睇到我個名就唔敢咁講!by傻豬】
ak47既然你覺得ng係咁勁,咁唔該你尊重下ng既朋友,你自己亂咁幫口先,出黎講對唔住咪原諒你
回復 支持 反對

我邊有話你嬴會串人 我話你輸先會串隊友!!!
隊友29比哂石我~咁你地又比= = 你地想轉兵都要同我講野 唔通你地比緊石我我無啦啦去比番你地咩= =? 我以為你地夠做!!!你地又唔出聲~我小玩4V4 唔識做領導叫咩人用咩兵...剩識打好自己 你地問我扲石我一定比 (((但冇人問過)))!!!<--重點
係人都知4v4蒙突加長弓好29,仲要問
我玩4V4 唔過5次~SO唔知... 玩開FFA 2@4~果陣我係書 唔係蒙特~
我果日話6p俾石你你都可以俾8p家姐<--  呢句係咪我問加唔加長弓之後先講架? 8P咩兵我都冇咩印象Lu~~~8P又唔叫人比石..佢自己夠唔夠做呢D野多數自己先知我未勁到可以有時間留意埋隊友咁多野= = 果陣守城守到ON.= =  蒙特比西馬加木兒打...又成日雙出唔到超煩...
回復 支持 反對

我邊有話你嬴會串人 我話你輸先會串隊友!!!
隊友29比哂石我~咁你地又比= = 你地想轉兵都要同我講野 唔通你地比緊石我我無啦啦去比番你地咩= =? 我以為你地夠做!!!你地又唔出聲~我小玩4V4 唔識做領導叫咩人用咩兵... ...
123poiasdmnb 發表於 17-4-2009 14:49

咁我而家講俾你聽,打西馬要用西火,仲有書既花名叫廢書,雙出都唔好合先
仲有最好就4lv弓左俾石隊友升盾,除非你雙出西馬打弓or拜打步or奴打馬
我會俾石係係因為我一土火左夠用就俾d盾升,所以先俾到石你
俾我知道你拎d石黎合書挨打,我一定唔會俾
我唔排除對某d隊友作出超越佢地能力既指責
亦唔排除我會作出錯誤既判斷,呢個係做隊友領導要負既責任
事後討論or追究我係有錯都會道歉,但好多時事出必有因,29又唔認大有人在
樓主就係好例子,明眼人睇到都知邊個有道理
連對手都唔幫佢,仲好意思嘈,自己ffa都亂棄,仲好意思怪我俾左200石3個隊友都升唔到先亂棄
回復 支持 反對

唉 我4v4 真係廢~ 但2@4 同ffa 就唔係咁講 4v4 太講求合作
唔多唔小都算係我怪錯左你 同你講聲sor  
不過下次你係game果時d語氣都盡量唔好咁激~因為好多人都受不了~_~ 打機為求減壓!!!
回復 支持 反對