樓主: [S]chinho1990
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] evo超級唔團結+睇住隊友死的賤種 有ip

關閉 [複製鏈接]
唉 我4v4 真係廢~ 但2@4 同ffa 就唔係咁講 4v4 太講求合作
唔多唔小都算係我怪錯左你 同你講聲sor  
不過下次你係game果時d語氣都盡量唔好咁激~因為好多人都受不了~_~ 打機為求減壓!!! ...
123poiasdmnb 發表於 17-4-2009 15:08

我真係唔鍾意d新手入高手區[email=2@4]2@4[/email],做佢地隊友好鬼慘,對手都唔鍾意佢地
成班識玩既想好好地打場,好似尋日咁,有個廢物,牙之蒙古都要洗頻,
已經係波象圍我果邊先但圍唔成功先轉圍佢地,咁都要洗頻
又唔檢討下牙之蒙古都被我壓住黎打,我果邊條拜占姐
唔識玩咪睇教學文章lo,有d都幾有用
回復 支持 反對

俺是剎族的FBI

我想講呢
我地剎族由開族到依家都唔係evo勁= =
係et勁 不過et沒落了 感覺上et智慧成份較高 11
evo都ok et同evo性質差唔多
ak47的性格是有點烈 希望你可以唔追究
佢話ng勁好似係6亞 囧 唔係evo
我連ng玩evo勁都唔知

但某人說自己4分上帝
我開始還以為是FFAor2@4
誰知是4v4......
只能跟他說  你對自己有自信
是因為你不認識外面的世界
你見識太淺薄了
回復 支持 反對

俺是剎族的FBI

我想講呢
我地剎族由開族到依家都唔係evo勁= =
係et勁 不過et沒落了 感覺上et智慧成份較高 11
evo都ok et同evo性質差唔多
ak47的性格是有點烈 希望你可以唔追究
佢話ng勁好似係6亞 囧 唔係evo
我連ng ...
。哈《sUm﹄ 發表於 17-4-2009 15:24

ok啦唔嘈你地啦,但有空4v4我都想指導下4分帝果條友
4分帝我都得,靠隊友唔升傳石升城升帝姐,咁就以為自己好威
ng綠亞勁我都唔知添,我淨係知佢劇情勁,麻雀ok,evo揪得咁
et如果唔係沒落我都有興趣學下玩,聽講同evo差唔多
我都知剎係整劇叻,evo唔係強項,但唔明點解果2個人話自己好勁姐
回復 支持 反對

et之前比evo更盛行= =
台灣既aoc界都好出名
有空玩下 你evo勁既話好快上手
回復 支持 反對

NG玩EVO真係好勁下架,上次佢咁耐冇玩玩番場FFA都打死我E個29冠軍,可想而知-.-

4分帝果位仁兄..好似已經退左族

我都想玩ET喔,但好日都沒人開場
第一次玩ET就WIN左,最後同我1V1果位仲話佢好耐冇輸過-_'-
P.S. ET合兵太煩同太快拎KILLS了...搞到冇乜時間控兵
回復 支持 反對

42# 。哈《sUm﹄
不要連我也當成一個話題, 好嘛 -.- ?
我強的只有遊戲修改。
回復 支持 反對

怕咩WO又唔係唱衰你^^
回復 支持 反對

過份依靠別人的石頭 只會引來失敗 [看過某人玩4v4 1隊給石 升城後 其他玩家無法升城 慘敗]
回復 支持 反對

囧;  大家渣渣手算吧...
反正都是一場遊戲罷了,
要是你們在辨論的是科學就好了。
回復 支持 反對

過份依靠別人的石頭 只會引來失敗 [看過某人玩4v4 1隊給石 升城後 其他玩家無法升城 慘敗]
衰仔包@阿鋒 發表於 17-4-2009 16:55

我又唔用呢招既,不過你要問我識唔識,我咪答你識lo
你自己做到4分帝咪又係咁,ffa4分帝牙
你幾時搵到3條友同我地打,我都唔係好鍾意用人地d石頭
所以拎親我都會令到d石頭變得有意義
回復 支持 反對