查看: 4091|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 16xx點睇清楚隱藏人物呢個人!

事原係咁:
係7月9日既時候 佢問我借450點
ok 沒問題 佢話之後會還 好 我信佢
大家不嬲都有大家ac
但係佢係我ac拎左 12組幻魂40張防爆+4xx點 連之前賣幻魂比佢既550點都未還比我
但係佢借完野之後 佢改左pw ok 我覺得你要改係你ga事
問題係 你同我講借450點 點解你會拎埋我d幻魂防爆呢???
之後問係咪你拎你認左 你話會還比我 我又信你
我一星期後上去問你有得還番比我未 你話過兩日先 ok 我再一次咁信你
但係呢?你之後去左玩新人 好似有心咁避我?(呢個你自己先知)
之後我再上去問你身邊ga朋友 佢朋友話會幫我問佢
每次見到佢on 都係話非本人 真係唔知係咪有心扮野
身為一個朋友 你係咪應該守番你講過既誠諾?
你宜家身上既裝係好好 但係你已經唔係以前我識你果時咁
聽身邊既朋友講 你變到好串 我真係冇野好講
之前佢比人唱佢呃人 我唔信 仲開左好多個喇叭幫佢講好說話
但係e+你搞到咁 係你一手做成 我由7月9號等到你e+ 足足一個月
你話7月冇錢買點還比我 我等你8月出糧還 但係你e+連我msn都鎖埋del埋
8月5號我上去見到你on 佢話非本人 我叫佢幫我同佢講 10號前好還番比我 唔係我會開呢個post
我對你真係大失所望 不過都好開心 係唔玩之前睇清你既真面目同埋人品人格
係呢到我想講一句:
就算你同人幾fd都好 都唔好比ac人 同埋借野比人 [fly][fly]帶眼識人[/fly][/fly]
我雖然宜家係冇玩 都放棄左再去追你還呢1600點
請大家睇清楚隱藏人物呢個人
如果你係度睇到呢個post 唔該你自己問下你自己既良心
我等足你一個月先咁樣做已經好好 比晒面你
你一次又一次講完既野冇做到 你既信用已經去到0
有好多人都清楚呢件事既發生!
如果我係要好絕 我絕對可以已經去報警 唔係係呢度去開呢個post黎話比人聽你係一個點ga人
以前岩岩識你 大家成班人好fd好好傾好好玩 身邊有好多朋友都互相認識
但係當愈高lv 你同我都已經變左
宜家既我對你非常非常失望 我係第一次咁信一個人 但係你令我覺得我對你既信任係多餘!
最後一句:請大家帶眼識人 同埋睇清楚e個人既真面目

傻小愛上!
回復

佢皇道架嘛
昆人野唔還勁狗
之前有人唱過佢啦

皇道專收昆狗架?
大家一齊唱佢啦
500蚊買起佢ge良心
回復 支持 反對

皇道仲有一隻昆狗=]
魔劍士艾勒梅斯
昆左我個57lv追獵走=]
3000金 +12史詩武龍 +11史詩阿布帽 全身+8-10 時裝全+10 大量點品
乜都比佢昆哂=]
依家淨係識同我講 昆我果個唔係佢=]
開頭話佢有兩個"唔識真人"既fd都係用呢個ac=]
講講下又變左佢個公會入面都有會員入到佢ac=]
最尾比句 你要唱就唱 清者自清 無人會信你=]
我枉佢係商城排行榜度頭十名內
我呸 商城排行?全部昆返黎?正垃圾
msn紀錄sd埋比懶羊睇
到依家個幾兩個禮拜都無答覆^^
回復 支持 反對

皇道仲有一隻昆狗=]
魔劍士艾勒梅斯
昆左我個57lv追獵走=]
3000金 +12史詩武龍 +11史詩阿布帽 全身+8-10 時裝全+10 大量點品
乜都比佢昆哂=]
依家淨係識同我講 昆我果個唔係佢=]
開頭話佢有兩個"唔識真人"既fd都係用 ...
smic2007 發表於 14-8-2009 07:46

我無收過你任何msn紀錄
我亦唔知你係邊個
如果你真係有 交易紀錄既可以add我msn
sheep_133@hotmail.com
回復 支持 反對

我無收過你任何msn紀錄
我亦唔知你係邊個
如果你真係有 交易紀錄既可以add我msn
sheep_133@hotmail.com
*懶羊羊* 發表於 14-8-2009 17:48

莎莎add我msn拎左d紀錄話sd左比你wo
回復 支持 反對

事原係咁:
係7月9日既時候 佢問我借450點
ok 沒問題 佢話之後會還 好 我信佢
大家不嬲都有大家ac
但係佢係我ac拎左 12組幻魂40張防爆+4xx點 連之前賣幻魂比佢既550點都未還比我
但係佢借完野之後 佢改左pw ok 我覺 ...
waiwai814 發表於 13-8-2009 22:34

無圖好難令人信你所講的
唔係話邊個幫邊個
只係次次人地話皇道前都係無圖/交談紀錄
叫其他人點信呢 你咁講 係想令人誤會呢個幫有問題嗎
凡事講証據 你而家就咁講又無証據 令人覺得你有心去唱人囉
回復 支持 反對

無圖好難令人信你所講的
唔係話邊個幫邊個
只係次次人地話皇道前都係無圖/交談紀錄
叫其他人點信呢 你咁講 係想令人誤會呢個幫有問題嗎
凡事講証據 你而家就咁講又無証據 令人覺得你有心去唱人囉 ...
若月 發表於 15-8-2009 01:53

我想問下你-.-你信你d朋友 借野比佢都要影相的嗎??

另外皇道個觀音坐蓮都呃左我fd野  
唔通戰士團d人玩到無錢 開始要....??????
回復 支持 反對

黃道垃圾公會丫。~

搶怪。~  搶王 。昆也最犀利。~

來入面D人好次。~

好有錢甘。~原來系靠昆。!~

傻小愛。~

我撐你丫。~你真系陰公。~

系我就報警啦。~

鄙視。~依D垃圾公會。!~
回復 支持 反對

唔知打咩好推下啦

推推