查看: 13511|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇人教我玩加仔

有冇人教我玩加仔,helpme
回復

各有各玩法!!其實點解唔自己諗呢!!?
回復 支持 反對

正統d的玩法
回復 支持 反對

出5把脅差@@
回復 支持 反對

出5把脅差@@
回復 支持 反對

出5把脅差-3-'',如果想殺人就玩法裝,同$#出裝一樣(可以有小小唔同),又可以玩打裝,打裝冇咁易死,不過我唔想打咁多字,可以上網自己cc,一定有^^
回復 支持 反對

點解唔去信長區發既你..
回復 支持 反對

回復 1# MinG94c

加仔玩法通常有2種 一種係打裝 2把脅差 係2技3技後不斷追斬 (不建議新手玩)
通常新手我會建議玩法裝..易殺人 但少血..人地出石後要帶水..(我既玩法係前攻後法)
先講講出裝先
一開波 電卷 底褲
記得要叫cp 學3技..去強軍 放3技電一電..食哂..之後會升lv了學左隱形保命先..
因為前期加仔少血..易比人秒,,之後出個閃介 法鋼 爆彈 手劍 (要一直cp)
記得出光位要隱出去..有時見人地無乜血就2技 3技 電  法師既都加多1~2個手劍就秒..
力英就最好加個爆彈..不過無十足把握就唔好理...cp算..
爆彈最多出1~2個就夠..出得多哂錢..夠3050蚊爆彈個位搵落石 手劍就要keep住有..
e家力英都可以殺了..殺人過程 隱→斬一下→2技→3技→落石→電→手劍飛飛飛飛死佢
有人會3技放火先..不過好易比人走甩..所以我會暈左先
加仔3技食兵好爽..如果人地出兵..1條火差唔多食哂..
之後慢慢草錢出吉鋼 用手劍換吉鋼...(假如對面出左石 你就要合閃鞋 賣褲出水 之後先出吉鋼)
之後你慢慢享受殺人吧..
殺人過程 2技 3技 吉鋼 落石 電一電佢
法師 敏英 已死了..
後期我會留吉鋼 落石換紅雷(7600) 法鋼換毒刀 電卷換 虎切/神息/9100
都係2技 3技 係咁斬 再吉鋼 狂斬@@仲唔死? 記得開水...

加仔技能加點法 31221422113334444444444
回復 支持 反對

紅雷的是7800不是7600呀-.-樓上...
回復 支持 反對

不建議新手玩加仔
連技有難度
血少易死
回復 支持 反對