打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 【公會】滅魔〥剎神(14號幫)二級山莊

RE: 【公會】滅魔〥剎神(14號幫)二級山莊Share
1) 請每星期最少上線1天, 7日不上線者即踢    (特殊情請先通知幫主/副幫主)
2) 請勿於洗頻, 違例者口頭1次警告, 再犯者罰款1M$   (洗頻:連續發問同一問題/連續以同一句子出頻)3) 請自重, 尊重幫會朋輩, 請勿挑起事端,初犯者口頭警告, 屢勸不聽者,踢之   (例:搵交鬧/撩人隻揪/在他人不情願情況下某/某些人加以取笑)         
4)請不要做出任何欺乍行為和類似行為 
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。我係一條線。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

如果想入幫
可以直接到死人和尚到申請.. 
唔限幾級
只你你長上就得  
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。我係一條線。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
想跑商  又唔識???  等我地幫教你跑啦
幫貢有咩用??
  好有用.,可以升人物和同伴外內抗同外內功.中可以正護符先

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。我係一條線。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。最後大家可以入來玩下
m群
group696557@msnzone.cn    

記住牙  14號幫
回復

RE: 【公會】滅魔〥剎神(14號幫)二級山莊

1) 請每星期最少上線1天, 7日不上線者即踢    (特殊情請先通知幫主/副幫主)
2) 請勿於洗頻, 違例者口頭1次警告, 再犯者罰款1M$   (洗頻:連續發問同一問題/連續以同一句子出頻)3) 請自重, 尊重幫會朋輩, 請勿挑起事端,初犯者口頭警告, 屢勸不聽者,踢之   (例:搵交鬧/撩人隻揪/在他人不情願情況下某/某些人加以取笑)         
4)請不要做出任何欺乍行為和類似行為 

如果想入幫
可以直接到死人和尚到申請.. 
唔限幾級
只你你長上就得  
想跑商  又唔識???  等我地幫教你跑啦
幫貢有咩用??
  好有用.,可以升人物和同伴外內抗同外內功.中可以正護符先

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。我係一條線。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。最後大家可以入來玩下
m群
group696557@msnzone.cn    

記住牙  14號幫

回復 支持 反對