打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手一問

請問MASK 同SANTA HAT 已家可以點買番?
回復

Grand Exchange?? 超貴...
回復 支持 反對

與其悶d錢係呢d唔加野既節日野上面,不如買套勁裝
回復 支持 反對

其實NON MEMBER 副甲可以勁成點丫~~
只不過我都係想知點樣買番黎姐..
有冇高手可以解答下我T^T""
回復 支持 反對

其實NON MEMBER 副甲可以勁成點丫~~
只不過我都係想知點樣買番黎姐..
有冇高手可以解答下我T^T""
回復 支持 反對

WHAT DO U MEAN "勁成點"?
回復 支持 反對

打開 World Map, search "Grand Exchange" 就可以了。係 Varrock 同 Edgeville 之間既~
回復 支持 反對

I got all the h'ween masks, but it seems they are over 100m for each recently.
By the way, i would advise you not to buy as they are not really worth the price.
I recommend you to spend the money on some other luxuries like bandos etc.
回復 支持 反對