查看: 6678|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] Dota 敗類 "吱吱喳"

前題,(無cap圖,無證據,有既係事實)歡迎罵戰
請大家狠心唔好同S9M(nakuz名:吱吱喳)呢條友玩
本身我都唔想出聲,但眼見dota而家愈來愈少人玩,
都係因為有人玩小圈子
見新手贏左就串77,見輸又棄,又玩埋咩ip check,
整衰曬個風氣,有因必有果,你自己唔去咁盡人地得閒玩你場
相反你條友俾人T左又改及又講粗口

所以希望大家唔好再同呢條友玩,我亦講明見到佢開場/入人地場我都會即刻開場,趕盡呢D 29
回復

佢開兵堡開bug map的 故意唔開惡人或者樂古開埋d唔知乜兵堡
千五出成吉兩千出哈不特只仲要成吉係無限出
回復 支持 反對

前題,(無cap圖,無證據,有既係事實)歡迎罵戰
請大家狠心唔好同S9M(nakuz名:吱吱喳)呢條友玩
本身我都唔想出 ...
hahajim0629 發表於 23-1-2012 16:59

邊洗證據嫁 , 吱吱喳係垃圾路人皆知啦
根本呢條友玩dota的s9m秘笈未就係bug兵
有次同佢一組處於下風時親眼望到就咩都清楚哂
問佢小小野就串人廢
總之同呢條垃圾西玩絕對係哂9氣
你開場 , 我撐你呀!
回復 支持 反對

吱吱喳呢個敗類我都遇過幾次
而家做熱心人士為大家提供多D資料先^^

慣用名: S9M、陰核(定係叫陰毛呢?唔太記得~總之都係呢類柒名)
特徵: 樣衰、口臭、成日打11好ON9咁奸笑~但係好多時都唔知笑黎做咩
才能: check人IP、係AOC用BUG(好似唔只DOTA)
豬朋狗友: 有個hy字頭的英文名(sor~唔記得全名)、陰功(呢個都唔肯定係咪佢friend)

係咁多先~歡迎有人再補充^^
回復 支持 反對

11~你又說得對的
回復 支持 反對

慣用名: S9M、陰核(定係叫陰毛呢?唔太 ...
mkpalex 發表於 30-1-2012 21:27

你講hy開頭嗰個全名應該係Hysteric
的確係吱吱喳個bug友團的常見一員
你同佢地兩條友打親都要預左應付無限車and無限兵
一定要有輸既心理準備
而家我都冇再入佢場
都唔知咁打黎有乜謂
回復 支持 反對

慣用名: S9M、陰核(定係叫陰毛呢?唔太 ...
mkpalex 發表於 30-1-2012 21:27

check IP是沒有可能,因為AOC無沒有log控制台。我估計所謂的check ip踢人都是隨便踢幾個未聽過名的人之後說check到IP知道誰是來亂。
至於用修改engine又可以同步不會彈我知道。修改資源和人口是他們很常用的招數。
(不用PM我,我不會教,以免樂古AOC淪陷)
回復 支持 反對

回復 6# foxyoqdbs

我係你所講既hysteric,
無謂既野唔想講,亦唔想挑起什麼罵戰
不過聽你所講,大家應該有點誤會吧

首先樓主所講既小圈子...其實係我dota m 群的人
好早之前,約一年前,我開了一個dota 專for 港人的m群..我是該群的群主
目的是方便約打一些有技術的dota之士 ,而樓主的朋友自摸亦是當中一員
當然我唔否認m群的出現有機會造成小圈子的問題,但希望樓主你明白,有時遊戲都是跟一群志同道合的朋友玩較有趣,
大家喜歡的話可以加入我的m群

其次,正如神鬼之外所講..吱吱喳的確有無品之處, 如無bug 血...串嘴等行為
不過大部分m群的人都是有品的 , 吱吱喳只是個別例子..我亦歡迎你趕絕佢
但正如你所講dota 已經少人玩 , 講真依家又識玩,又唔lag既玩家已經買少見少
無謂因為一d 害群之馬,令你地誤會埋其他人..
我承認我地有時係串左少少 ,呢點我地會改進, 但至於bug 兵,血 ,亂棄的情況係唔會出應o係我地m群其他人身上
有時我地開了場, 你又開第二個場,咁又何必呢?
希望神鬼你能對我地消除成見和誤會..

其實我有同吱吱喳佢講過, 不過大家都咁大個人,
佢聽唔聽係一回事..現在只能代他對大家說聲對不起!
同埋有點想向foxyoqdbs 澄清番,我玩dota 以來從未bug過兵or 血 ,請你不要誤會
如果有興趣的話不妨搵我切磋一番^^

呀,仲有..講番check ip, 回應番消失的人2
當然check到的, 你不信可以找我試試
至於點解要check ip ,原因亦十分簡單, 只係有時有些新手, lag or 亂棄 的玩家 ,佢地出出入入不斷改名
check ip是防止此行為之做法 ,相信做1p既人不難明白
回復 支持 反對

回復  foxyoqdbs

不過聽你所講,大家應該有點 ...
GLAMOUR 發表於 31-1-2012 17:14

搞清楚就最好啦 , 我地都唔想禍及無辜
回復 支持 反對

回復  foxyoqdbs

不過聽你所講,大家應該有點 ...
GLAMOUR 發表於 31-1-2012 17:14

有關check IP的方法已經PM你查詢。
回復 支持 反對