查看: 5556|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

低配備玩家 的配備可以玩到AVA嗎?

Operating System: Windows Vista? Home Basic (6.0, Build 6002) Service Pack 2 (6002.vistasp2_gdr.111025-0338)                  
Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz
             Memory: 2038MB RAM
          Page File: 1297MB used, 4777MB available
        Display Card name: Intel(R) 82945G Express Chipset Family
    DirectX Version: DirectX 11
ISP: HKBN FireHome 500

可以玩到嗎?
回復

Intel(R) 82945G Express Chipset Family 係內置顯示卡?
應該唔得

其他無問題, 要加張顯示卡
回復 支持 反對

Intel(R) 82945G Express Chipset Family 係內置顯示卡?
應該唔得

其他無問題, 要加張顯示卡 ...
將軍抽車 發表於 27-1-2012 13:41

應該係intel底板既內置顯示卡

佢e部機玩AVA會好lag

加番張400-600顯卡就ok
回復 支持 反對

這係我E個低配備玩家玩唔到AVA.....
回復 支持 反對

這係我E個低配備玩家玩唔到AVA.....
毒男善 發表於 27-1-2012 14:19

花400-600就能解決問題
回復 支持 反對

花400-600就能解決問題
新手勿電 發表於 27-1-2012 14:23

有咩顯卡推介?
回復 支持 反對

有咩顯卡推介?
毒男善 發表於 27-1-2012 14:27

去硬件區吧
回復 支持 反對

GeForce GT9600以上啦
回復 支持 反對

試下揀哂最低配備應該得既,我部機都係勁廢...平時10幾到20幾,有時chok到80出黎
回復 支持 反對

回復 6# 毒男善

N卡GTS250>GT440>GT9800>GT9600

A卡HD5750>HD4850>HD4750

全部都係$800HK以內的卡,你有1000既,可以考慮GTX550TI

評分

參與人數 2樂點 +5 Bravo! +1 收起 理由
新手勿電 + 5 精品文章
毒男善 + 1 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對