打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [活動] 「無界煉獄」新模式 教學及攻略大招募

活動目的:

新模式 (無界煉獄) 推出左以後, 唔知大家玩成點?
相信各位會員對此模式有著不同的認識。
勁人既, 就越玩越勁~但實力不夠既 (姐係好似我咁..), 因為唔識玩, 所以可能玩到越來越頹, 越來越無癮。
各位, 知識係用來分享既。
本人衷心希望各位能互相分享~ 彼此交流心得~ 從而一起享受呢個遊戲既樂趣!

活動簡介:
內容咩都得, 唔一定要全面既攻略,
咩教學都ok (無論大與小), 例如:
- 基本玩法介紹- 人類的新增攻擊動作
- 殭屍的介紹及玩法
- 什麼時候用什麼武器
- 戰術 (這個會大大加分)
- 新場 (闇夜深都) 守位
- 有什麼好玩既場推介? 玩法是如何?
- 槍械推介

教學不可以重覆 (先到先得), 全面攻略除外。
總之, 一切關於此模式既 攻略/教學 (無論大與小), 都無任歡迎!

在此帖回覆, 或者在主版開帖, 都可以。
(在主版開帖is  preferred)

活動時間:
不限

活動獎勵:
(內容,文字及圖片太少, 如果被版主 睇得出 做得無心機, 帖子會被關閉, 嚴重可能會被扣分)
分數由版主而定; 所有參加者 (內容合格), 教學最少60樂點, 全面教學最少獲100樂點, 最高可獲400樂點
會以impression marking 作為準則。
內容充實, 多文字和圖片, 圖文並荗 和 subtitle (版面編排靚), 能獲得多些樂點。

注意事項:
版主保留給予分數及關閉帖子的最終權利。
回復

活動目的:
新模式 (無界煉獄) 推出左以後, 唔知大家玩成點?
相信各位會員對此模式有著不同的認識。
勁人既 ...
倉井影 發表於 16-1-2014 03:02

有空可能會出 始終玩左幾日識個玩法
如果有心得會先針對32人場
回復 支持 反對