查看: 5362|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有關於收AC既問題

一段時間冇玩CSO,開黎玩玩發現好多新既神槍自己唔會買開點數黎抽BINGO/BOX
當然想收返個AC黎玩下..
但都明白依家D AC升晒BAENFUN
賣家都會賣埋EMAIL比買家改密碼之用...
但經過我反覆試過幾次,我發現不論EMAIL/GMAIL/HOTMAIL...
就算買家如果改左密碼,賣家都有方法透過 EMAIL/GMAIL/HOTMAIL 的忘記密碼或無法存取帳戶..等既方式
可以拎返個MAIL,從而再拎返beanfun帳號更改遊戲密碼..

所以我覺得,如果賣家係騙子,好大機會拎得返mail同bf帳號
但都想問問,你們有成功收番個ac而無被之前既賣家拎返ac?
回復

真係咁擔心嘅話咪去橘子總部搞埋帳號持有人轉移(對方肯嘅話)
回復 支持 反對

收ac當然會有風險,除非個賣家係老實人,不過好難保障而家賣ac d人..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

真係咁擔心嘅話咪去橘子總部搞埋帳號持有人轉移(對方肯嘅話)
raymond268 發表於 29-8-2014 14:39

不過依家改BF密碼都係輸入EMAIL就得,身分證好似冇乜用...如果對方都係亂填身分證,都係冇用改唔到=.=
回復 支持 反對

而家bf ac愈來愈唔安全
回復 支持 反對

而家bf ac愈來愈唔安全
yoyo8013 發表於 31-8-2014 18:58

同意,我都覺得係
回復 支持 反對

收AC就1定有風險
而且呢隻GAME甘多掛 講真唔收好過收
回復 支持 反對

我想問你係唔你想收ac,我想平放,因為要dse所以先放,有興趣wtsapp96857445
回復 支持 反對

收有奪魂鋸 準雷ac(需要附上beanfun ac 及 註冊email)
樂古名稱:kelvinau0421
擁有的CSO 交易區信譽點數:0
收購資料(收有電鋸,準雷)收購方式:面交(網吧即時改賬密)/銀行入數(你先我後)
收購價格:2000HKD 如有其他神武可加錢(龍炮 500 套魂槍 1000)
聯絡方法 WTAPPS 66536322
收購附:收購需求:需要到網吧即時改賬密(網吧費用我出)
回復 支持 反對