打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港人GGC所作所為

-.-此貼變廢,無意發多此貼

評分

參與人數 1 -3 收起 理由
hkopenc045507 -3 兩次回覆不足1小時

查看全部評分

回復 支持 反對

這只是一少部份香港人姐= =
同樣有台人是會跳的...
我地可以做既只有做好自己本份
盡量唔好走場
守好規則
回復 支持 反對

自從Vlan幾個月前出現問題之後 就有大量《港仔》去左GGC玩
回復 支持 反對

VLAN令黎衰,無得講啦[[yoyo_196]]
回復 支持 反對

原帖由 DANNYHIN 於 4-10-2008 21:01 發表
其實香港人講粗口係必然-.-,咁好既文化

同台灣人講,佢地可能唔明,但係可以宣傳我地既文化比佢地認識

正如台灣人比我地串,佢都會用番台灣粗口-.-

香港人無品係多...大部份都係,但係唔可以講到全香港都係咁
...

講得好!!

咁鍾意台人 點解唔做台灣人??
全香港人都玩依隻game?? 全香港人都講粗口??
咁夠彊叫香港人(過濾by星星王子)?
唔同地區既人  人品會差別超大???
你地話見到好多香港人冇品... 你地依d 香港玩家入黎左依個post 就係好有品??? 冇入黎果d 就要全部鬧晒???
唔好咁天真   你做好自己就得 唔洗理冇品既人
我都知香港 玩電腦遊戲既人 好多都好自私冇品
但唔代表 你可以 因為咁鬧香港囉..

評分

參與人數 1 -1 收起 理由
~星星王子~ -1 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 MoonFlyer 於 10-10-2008 16:58 發表

講得好!!

咁鍾意台人 點解唔做台灣人??
全香港人都玩依隻game?? 全香港人都講粗口??
咁夠彊叫香港人收皮?
唔同地區既人  人品會差別超大???
你地話見到好多香港人冇品... 你地依d 香港玩家入黎左依個post 就 ...

一部份o者 ,,

去GGC玩好過去網吧玩架喇 ,,
果度d新手仲難頂 ,, 大聲叫 ,, 粗口多 ,, 串咩都齊 ,,
      最慘就係扮勁 ,, 俾人殺從來只會賴同盟唔幫

有次同佢地玩場 ,,  俾人圍就賴AT (AT有罪 ?)
  最後仲要走場 ( 網吧都走 ? )

想佢地改善都無可能 ,, 唯有做好自己本分就足夠

評分

參與人數 1 +1 收起 理由
~星星王子~ + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 26# 的帖子

認同認同- -''真係玩到好無奈
回復 支持 反對

鬼叫香港人生活得好咩
人地台灣個個人都要當兵幾年先得架
心智比香港人成熟係正常
同埋你都係香港人泥架者.......相信有d時候你都係咁..........
不過算啦.台灣都有冇品之人,只係好小+上你未見過者......
回復 支持 反對

台灣係小好多'''
香港真係走埸大過天呀'''
回復 支持 反對

講真
我地一直都無以篇概全
麻煩各位會員唔好再誤會/會錯意
回復 支持 反對