打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港人GGC所作所為

認同28樓   香港人真係太過享受   好多野都唔受得
講真過句    我係響vlan唔玩得戈時先無意中發現ggc有香港區 之後咪玩下lo  戈時都好有品架d人    玩到e家  e經再冇野講 開mh既mh 係唔係都屈隊友/對面/殺人就串 死左就話lag又delay/郁唔埋就走場  

雖然係咁  但係可能d人走場有佢地好多特發原因 可能夠鐘/食飯/輕機/彈game 所以唔好人地走一次場就趕絕人......(我甚少有呢d情況出現)
回復 支持 反對

= =家下D香港人...真係好無品...而家去到外國...都吾係好敢認自己做香港人...台灣人係有品好多[[onion_65]] [[onion_65]]
回復 支持 反對

原帖由 豹子道=] 於 19-10-2008 09:52 發表
= =家下D香港人...真係好無品...而家去到外國...都吾係好敢認自己做香港人...台灣人係有品好多[[onion_65]] [[onion_65]]

你咁做就誇張左小小 ,, 無品既人又唔係只在香港有
回復 支持 反對

原帖由 豹子道=] 於 19-10-2008 13:52 發表

唔到你唔認@.@
口音睇得出-.-v
中港台既英文口音都有d唔同

一代比一代冇品
依家d細路好串
回復 支持 反對

依加啲香港人真係.....
好似琴日玩哥陣咁
對面有個玩信長嘅新手
佢唔係幾識玩
之後佢啲隊友就係咁話佢戇x...爆晒粗咁....
我哥陣真係睇唔過眼...
我諗人人都做過新手架啦-.-
邊有人一玩就係神手...
哩啲嘢都係玩得多有經驗同技巧架姐
何況條友又唔係勁....
回復 支持 反對

依家d香港人 開埋mh tim= = 勁無奈
回復 支持 反對

原帖由 MoonFlyer 於 10-10-2008 08:58 發表

講得好!!

咁鍾意台人 點解唔做台灣人??
全香港人都玩依隻game?? 全香港人都講粗口??
咁夠彊叫香港人(過濾by星星王子)?
唔同地區既人  人品會差別超大???
你地話見到好多香港人冇品... 你地依d 香港玩家入黎 ...

而家係d香港人冇品得黎串∼死左又痾屎唔出賴地硬∼又話delay又話場主機廢∼
最慘係自己又技不如人∼重要死都要話到人地冇聲出先停∼
玩game姐∼唔洗咁緊張既∼發呢個post既原因唔係唱衰香港人∼而係
提醒個d人做好自己∼佢地唔尊重自己..都尊重番香港∼我地身為香港人當然知道唔係個個都係咁∼
但係香港以外既地方會咁好諗到得一部分人係咁咩?佢地會一概而論架!!
唔通你想香港年青人俾人地既印象係冇品.口臭.亂爆粗.??
回復 支持 反對

我而家都玩台灣ser

香港果d 頂佢唔順
回復 支持 反對

我本人係一個香港玩家(ggc)
但係我唔會"講粗口,走場,嘴炮,汁雙豬肉,識話人地台狗"
因為你講得人地係台狗,
都有台灣人會講我地港狗姐.
打機..只有勁同唔勁
但我希望你唔好把   "港人"同"冇品" 畫上等號!
回復 支持 反對

好曾d人成日話你出錯裝
我想問下有定一定要出咩裝架咩
隻GAME大把玩法
邊度有話定左架
回復 支持 反對