打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港人GGC所作所為

岩岩我玩果埸先正~有個肥料 對住雨佐未夠10 lv死左勁多次~
咁我咪我好好語氣咁同佢講不如你買魔水啦...
之後佢同我講句關你x事呀!!咁我當然串返佢啦~又話佢肥料果d.....
之後佢話我開埸~出去1on1...講完e句就真係走左埸出左去開埸...
果時仲要54緊~走多一個姐係53~咁都re嫁啦=,=我咪入佢埸打佢打囉....
之後入到去我話玩3分~佢話好....
之後我殺左佢3次之前又係度串wo~~之後又係咁串係咁串=,=

最後串果度~我有影低落黎嫁~但係唔知點放相=,=果度真係好好笑....
條友叫.JAZZ.見到佢記得踢佢呀.....
回復 支持 反對

好在我玩開台灣區唔會姐-_-"
回復 支持 反對

條友好多柒下姐- -
回復 支持 反對

我都係ggc玩過~台灣人係真係有品d~
不過我都見過台灣人走場~..~
回復 支持 反對

e+走場文化連帶台灣都有唔少人走場  

搞到玩玩ggc 要去中/高手區玩  比較少人走場

走場既話 影低你相 你慢慢升返lv上黎中/高手區(e+咁多人走場 又成日re 要升返上黎係1件難事 所以去中/高手區 比較有保障
回復 支持 反對

我真係唔玩得果陣先會走場

無論死幾多次
除非玩死左冇得玩既場之外我唔會走
回復 支持 反對

新一代既香港人好多已經變得冇耐性,冇毅力,自卑,冇恆心啦
死幾次就發脾氣,爆晒粗話隊友點點點
比人殺馬汁/爆裝又話人地咩咩咩
又唔諗下自己點解咁抵死比人殺馬汁裝/爆
台灣人唔係冇但少,起碼冇香港人咁多
人地比人殺馬只少唔會用全頻插人,殺得多又唔會亂話人,殺左人又唔會串人
係現實都係啦
點解人地台灣可以做到中台分裂,香港做唔到?
係因為人地台灣人有料

另外同#46搞下gag
咁你玩新板你永遠唔洗走XDDD
佢冇完場呢樣野
大本比人爆左之後只要你係岩岩番生你就可以去殺對面既人同爆對面既野XDDDD
回復 支持 反對

用平常心去對待
你要*我祖先?? 去墳場囉z_z

同埋我想帶出一點
成日話香港人好串果d
我玩左咁耐又真係冇乜見過邊個人好串
~.~真係識串既人係半句粗口都唔使用
回復 支持 反對

多謝分享~~~
回復 支持 反對

見到個名就知佢有問題啦
回復 支持 反對