打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 今日同精銳戰羊打夢三 未見過咁燥既人

回復 10# 的帖子

的確....為玩而玩也是有的
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

學生=為玩而玩''

離了題-.-''
回復 支持 反對

上面咁多個
講咁耐
證據?有就貼,冇就唔該節省點

原帖由 lla032395 於 30-10-2008 21:19 發表
今日同佢打夢三
我地打到攻袁紹果到
之後殺奴隸啦
戰羊佢話4p(玩塔)打奴隸
跟住我唔小心(真係意外)引左隻王去佢地到
佢因為咁死左隻公孫
佢就勁火咁x$!#$%#@
同佢嘈左陣
跟住就彈左我
大佬
我唔小心姐
洗 ...

樓主非常搞笑.連續因為你個人錯失(亂引王,頂死其他p等等)ag左足足7場,無錯.係一晚7場
我拉人時都話唔識玩唔好入,我係拉專家場.但一個多次亂引王,頂死其他人既玩家可以叫專家嗎?
開波前我已經可以踢你.係你求我唔好踢你,話冇下次先比你再玩.最後一次你仍然係同一關做埋同樣既29事.比你搞左7場,有邊位可以唔燥?最後一次你仲唔認錯,話"一時"唔小心(7次一時,世事太巧合了)我先踢左你.但你唔走,lag.我最後係其他人同意下先彈你
補充:最後一次佢唔單止整死我.係害死3人.

其他p數可能都感覺到我好火,但佢地唔係同我玩7場.所以唔會明,我語氣都比較差.但你唔害到人,我會冇啦啦話你咩?你唔好自己係咁就以為個個都同你一樣

原帖由 得la呀爸 於 30-10-2008 21:43 發表
我本想入
但要UT(next day)

佢a左g-.-

我拉專家禁以上有何問題?只係有29不理拉人要求,不停入來害人,我先講明彈29機.希望可以阻嚇佢地.最後係冇用,該多次"不小心"的"神手"仲開post講我呢!世事真有趣.

原帖由 sorpack個ser 於 30-10-2008 21:58 發表
唔洗問 一陣佢就會話 有人扮我呀 嗚嗚

閣下常用招式,但我未曾試用.(如有,請引用)望請前輩指教小弟你的得意之技

原帖由 。﹏小DAY..☆ 於 31-10-2008 19:51 發表
係咁ge啦個戰羊-.-

我尋日都同佢玩左場夢3

我自己冇血走佬,佢話我做咩唔打,搞到佢死左隻野,之後係咁鬧,

跟住又鬧人淨識食兵 唔識打王

唉/.\

沒記錯的話.你係我拉緊王時你仲食其他細兵唔理隻王.之後我死左,你就比王殺埋.
該場你似乎沒參與任何同王作戰行動.但你的lv不低(比我低,很可笑呢.每戰的王都是由我拉/盾)
當時我恥笑你抵死,現在聽到你的話我更沒有後悔當時對你的問候 :-)

原帖由 HarrY_C_H 於 31-10-2008 20:45 發表
我仲慘= = 同佢玩左場 ag完之後 無拿拿踢左我 都唔知佢咩事

我識太多人,唔知你係邊個
但如果係ag踢左你,多數係你上一戰有29行為.
另外,如果你係5/6p.我有朋友入.開場前我有權踢走你的.

最後,大家只要睇睇樓上各位抱怨我的人.他們自己的評價,統統為負數,人緣一項也有人是負數.

lla032395
評價-40

得la呀爸
評價-45

sorpack個ser
評價-57

。﹏小DAY..☆
評價-10

HarrY_C_H
評價-6

馭影靈風
人緣-2 點
評價-49

以前我認為呢2樣野冇咩用.人緣不能作大準則.但評價一項有絕對參考價值
岩岩先發展原來係比大家參考該會員的人品和可信性呢.
以上各位都係負評價,真巧.又或是一時不小心呢?
好耐冇聽過咁好笑既笑話
哈哈哈哈哈哈

回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

首先
我冇不斷入你場7次
就算有
我都係引死你三次
冇7次
我冇求你
睇黎你認錯人
你唔洗作大
我一同你嘈完
你就彈左我機
評價只代表在樂古時
並不代表在aoc時
你可以係論壇好言好語
在aoc爆粗鬧我
在下文化水平低
不敢和這位高材生鬥咀
回復 支持 反對

原帖由 lla032395 於 6-11-2008 18:34 發表
首先
我冇不斷入你場7次
就算有
我都係引死你三次
冇7次
我冇求你
睇黎你認錯人
你唔洗作大
我一同你嘈完
你就彈左我機
評價只代表在樂古時
並不代表在aoc時
你可以係論壇好言好語
在aoc爆粗鬧我
在下 ...

3次"一時"不小心.不攻自破了

如果我場有問題,你仲入?
正常只會有問題的人不停入冇問題人的場
不會有正常人不停入有問題人的場吧?

行得正,企得正.幾時都唔會比人惡評

simple logic

樓主當然唔回應,如果我講錯你,你會唔澄清咩?

回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

難道有人會故意令1p死
之後仲要1p彈自己機
我的技術可能唔夠專家級
但呢d野都係好主觀
我想知道我係專家級
定係其他級別
但係冇明確既規定
所以我入左你既場

我沒話你個場有問題

你最後果句
係咪有挑釁成份
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

事實上你響#15個場整死左好幾個玩家
次次都畀你整死幾個
咁都叫"唔小心"?
回復 支持 反對

挑釁?邊個開post挑釁人?

唔知咩叫專家?
你第一次唔知唔怪你
第2次,第3次都唔知?唔好玩啦
你第一次令全部人為你而死我已經好清楚同你講你唔岩係專家場出現.
話你連最基本對王戰同走位已經係肉手都不如
唔清楚?你講藉口就我見得好清楚啦

我拉人清楚講明唔識玩/29就彈機
你入我場前應該好清楚條款.你接二連三做出低手行為(其他p都對你極為不滿),我彈你機有咩問題?
回復 支持 反對

dmk查下我地因乜事-評價先好出聲la~

有個超版評價-1000幾 係因乜事會咁呢?
人品和可信性難度你會比他好?
絕不會。

笑話嗎?真的是笑話?

以人地的''不好''作為笑話的人、作笑柄的人,
人格一定不會好。

真可恥。dmk

回復 支持 反對

原帖由 得la呀爸 於 6-11-2008 21:54 發表
dmk查下我地因乜事-評價先好出聲la~

有個超版評價-1000幾 係因乜事會咁呢?
人品和可信性難度你會比他好?
絕不會。

笑話嗎?真的是笑話?

以人地的''不好''作為笑話的人、作笑柄的人,
人格一定不會好
...

你係邊位?
我需要查你嗎?你有咩值得得我放你在眼內?
事由係你地對我作無理指控,我才出來澄清
你們自身評價為負,是你本身有問題.我更沒有興趣知

無故對人作出攻擊,指控的人有資格說這句嗎?

同時,我沒有取笑什麼.我想閣下的理解能力仍有待改進.
我笑話的是指一群"正義之士"齊起對我聲討,但整群人又剛好全部是負價評會員而已,套用樓主一套又會是一個"巧合"

在上面的引用只為了指出對本人指指點點的人本身就不怎值得信賴.只時盲目跟隨,人說我說,又或是顛倒是非黑白之輩而己.
我敢問你有在了解清楚整件事才對人評頭品足嗎?你一言,我一語令本身無理取鬧的樓主像變成正確一樣

有人殺人,放火.你就要跟著別人去做嗎?如果是,那你最好跟別人去死.
除了系統錯誤外,我不認為負評價有什麼光采之處(最少在你的言論中我感到你認為負評價很光采)
而且你用超版來作例又與討論何干?你是超版嗎?你跟超版可以作同級比較嗎?
我不認為可以

只是每次你自己都在不了解清楚整件事前就妄下判斷,(你已經不是第一次這樣了)我才會對你的言論加以回應

如果說要感到可恥,我想應該是那些自尊心強,但行事又衝動武斷的人才要吧?

回復 支持 反對