打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 今日同精銳戰羊打夢三 未見過咁燥既人

原帖由 slayer2004 於 22-11-2008 13:05 發表
可見你是一個夢3新手,當王追殺緊你同伴時,你應該馬上幫忙,而不是只管著自己,打兵仔加金
如果唔係,你同伴死左之後,果隻王好有可能會再追住下一個黎殺

打兵係為左減少傷忙, 而且我的重點係想講, 佢唔識拉兵, 如果唔係唔會一堆兵仔追佢
我唔係勁, 不過自問唔算新手
http://www1.nakuz.com/bbs/redirect.php?tid=3493343&goto=lastpost#lastpost

回復 支持 反對

原帖由 [S]maxmickey 於 22-11-2008 21:43 發表

打兵係為左減少傷忙, 而且我的重點係想講, 佢唔識拉兵, 如果唔係唔會一堆兵仔追佢
我唔係勁, 不過自問唔算新手
http://www1.nakuz.com/bbs/redirect.php?tid=3493343&goto=lastpost#lastpost

我唔識拉兵?哈哈哈.......同我玩過夢三既人(正常人)就知我係拉/盾主打..除非隻王跑得快過我
我相信同我打過既人唔會反對呢點
而有人比王追時,對夢三稍有經驗的人都知係先殺最有威脅性的.
我常用的是周倉,一般兵難以造成威脅.....你在現場仍打兵仔而不殺能追上周倉的騎王的話明顯是你的技術和經驗不足
無論如何,你只是為自己的貪功自私搵藉口.

我廢?哦...你鐘意啦...我成日都話你覺得自己神就可以.但我比較相信客觀其他正常人既評審,唔似某o的人不停自認有幾神
玩一隻慢慢屈血既兵單人爆又如何??
我玩炸彈人都得...我唔似你咁無聊一個慢慢曬時間等
而且蜀傳角色偏強和失衡(如拜騎加減血至1m血既bug)

我就係夢三魏傳係所有同伴死曬後以單人之力過最後5關
我就係隨心下上網打時做到的...檔就無(唔似人地咁有心表現自己有幾"勁")
問當場一齊玩,死左都睇曬既人就知啦!
我唔在乎你一句對我既能力評價,同我玩過既人對我有高度評價的大有人在
"精銳戰羊"一名更有不少人專誠假冒,想必是想體驗知名的優越感吧?
相比起來,我想沒有人會有興趣假扮你吧?(我不排除你的其他人格會扮演)

另外,我是抱著隨心去打機,我從來沒有心去令自己著名
但面對一個自大,名不經傳的人物在我面前大吹大擂感到不爽
如樓主所說,我很躁的,"神手"先生...哈哈哈!

回復 支持 反對

回復 52# 的帖子

你現在欠缺的是一個遊戲記錄作為證據(雖然可以說是偽造

大家有證據不妨提出

既然已經告了/被告了....就快結束這件事吧

我見這貼子-_-

沈一會兒又浮起來.....看到有點莫名其妙的感覺......

回復 支持 反對

原帖由 馭影靈風 於 9-12-2008 21:06 發表
你現在欠缺的是一個遊戲記錄作為證據(雖然可以說是偽造

大家有證據不妨提出

既然已經告了/被告了....就快結束這件事吧

我見這貼子-_-

沈一會兒又浮起來.....看到有點莫名其妙的感覺......

我說過了..我是隨心時做到的.我不需要什麼證據,反正我不像某些"神手"有心博出位(雖然只有他感到用屈血女等血爆機很威)
(而且mp比較難整save,要整很麻煩.如果我能放上來那就不是隨心了)
如果該場有玩的人不妨入來分享一下.但對我來說不重要

重要的是一個只會搶食的"神手"用千萬千萬的藉口說自己正確,並很神.
而去指責一個以拉王/做盾為主打的玩家不是,不是很可笑嗎?
(有玩蜀傳都應該知周倉先生搶食能力有限,他本身定位就是一個快速移動的血盾)

只要討論而已,有何不可?
你不想見可以不進來的嘛!

回復 支持 反對