打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 今日同精銳戰羊打夢三 未見過咁燥既人

回復 20# 的帖子

無故?
為何會有咁多人無故屈你?
你憑什麼以為我無故屈你?
你知是用什麼名進你場呢?

回復 支持 反對

原帖由 得la呀爸 於 7-11-2008 06:18 發表
無故?
為何會有咁多人無故屈你?
你憑什麼以為我無故屈你?
你知是用什麼名進你場呢?

不是無故,很好

證據/相
沒有?那你憑什麼在這裡發言?

死要面子的傢伙,你沒有證據憑什麼在這裡叫囂呀?

回復 支持 反對

有圖又如何?有圖一樣可以不認~
你憑什麼理我憑什麼在這裡發言?
我才不會無端端屈你

還有你看清楚一點才說吧
為何我要給你證據
你得罪了我嗎?沒..

[[yoyo_007]]

回復 支持 反對

的確我係有錯
我都講聲對唔住
但係你可唔可以改下你d壞脾氣
入你場都覺得你係個好燥既人
回復 支持 反對

我想講如果dmk冇做錯又洗乜係到嘈呢?佢有冇做過天知地知,為何係到嘈呢,難道你自己身有屎嗎?加上我有同你玩過場,我話1p做咩唔引,你就打左粗口,我都忍左,但估唔到你忡係到回覆,我問番你,你日日叫你比相比相,咁你又有冇相話你自己冇做過?
回復 支持 反對

原帖由 得la呀爸 於 7-11-2008 17:16 發表
有圖又如何?有圖一樣可以不認~
你憑什麼理我憑什麼在這裡發言?
我才不會無端端屈你

還有你看清楚一點才說吧
為何我要給你證據
你得罪了我嗎?沒..

[[yoyo_007]]

有人開始語無倫次了
你在指責人地時冇圖,又話有圖一樣可以唔認
有你就貼啦,講咁多做咩?你貼得出我夠膽認.
貼啦!除非根本係你作出來,否則咁多次點會一張都冇呀?講笑咩

係你冇證冇據就亂屈人,我先叫你貼.同我有冇做無關.係你將思維上既次序調轉左,所以我先話你理解同邏輯方面有待改進.
你而家根本自己做錯事,但係死要面.叫你拎證據又冇.同現實告人,冇證據一樣.
得罪你就叫冇品?你邊位呀?aoc界神聖不可侵犯呀?
得罪你又如何?講實力同品我都比超幾班,你呢種咁既小人物我戰羊需要放你係眼內咩?
最後我認為得罪一個顛倒是非黑白,死要面,不自量力既小朋友根本不足為懼,亦唔需要理會你.

講埋,你唔順氣扮我做29野都未怕過.識我既人自然知真定假.係言行同技術可見.所以我先話完全唔會放你在眼內.你連做29扮人既能耐都冇.

原帖由 lla032395 於 7-11-2008 17:28 發表
的確我係有錯
我都講聲對唔住
但係你可唔可以改下你d壞脾氣
入你場都覺得你係個好燥既人

我接受你既道歉,唔好放係心度
平心靜氣同你講,有時做人真係要易地而處一下.
當你本著一個開開心心玩番場既心情,連續7場(唔係指你7次)有人唔睇拉人指示就入.令全場有份玩既人都掃興.
試問有邊個會唔燥先?
呢個係好多人既通病,並唔係針對個別人士.

原帖由 不動翼 於 7-11-2008 19:53 發表
我想講如果dmk冇做錯又洗乜係到嘈呢?佢有冇做過天知地知,為何係到嘈呢,難道你自己身有屎嗎?加上我有同你玩過場,我話1p做咩唔引,你就打左粗口,我都忍左,但估唔到你忡係到回覆,我問番你,你日日叫你比相比相,咁 ...

又一個反智既言論

第一,你清清白白,無故比人講點解唔可以為自己出聲澄清?真係唔敢出聲係理虧.(本post內某人另計)
我認為無故被人抵毀係不能接受既事.與身有冇屎冇關.你接受到唔代表我可以.
都係個句,證據.
我突然走埋黎話"不動翼,我之之同你打左場.你先亂洗,再用粗口話我.之後仲玩lag喎!"咁樣又代表你有做?
我唔知你講邊場.但係有可能出現.假若玩夢三你只係一味狂搶食,但要打王/引伏兵先叫我去既話我絕對會問候你.

第二,我冇迫你忍,你有不滿可以出聲.唔好咁都屈落我度.我怕你遲下會屈埋我恐嚇你,唔比你講.

第三,請你說話前先用腦袋思考清楚再講.你指控別人當然要出示證據,如照你所講.Aoc用樂古的玩家每天都要貼相以證自己清白才行嗎?
你要平日無事需要向警察交出證據以證明自己無殺人嗎?如果是,我就貼吧!
你的思維簡直是反轉,抑或你根本是無事幹就用屁股來思考完一些無聊低智的問題再去問別人?

回復 支持 反對

回復 26# 的帖子

唉...一場死鬥..永不有結果..算吧..因...不想說..

其實超人不用跟他道歉吧,他一直都認自己為全對..說也廢..
回復 支持 反對

回復 27# 的帖子

只不過我自己的確理虧
回復 支持 反對

原帖由 得la呀爸 於 7-11-2008 22:10 發表
唉...一場死鬥..永不有結果..算吧..因...不想說..

其實超人不用跟他道歉吧,他一直都認自己為全對..說也廢..

到而家你仲係咁,一個證據同比較似樣既論點都冇
我一直認為自己對,你也一直不肯認亂屈人!
真係好想聽下你既理據,而唔係不停拉開話題
盲既都睇到你冇野講,但死唔認錯,仲要死面子.....(只會愈丟愈多..)
真係有道理會咁樣講?你咁鐘意出風頭既人有道理唔講先至奇.
認錯真係咁難咩?真係覺得難又點解要咁鐘意挑釁人地?

真係醒目既,自己理虧就潛水吧...

回復 支持 反對

回復 29# 的帖子

你可否明白
要告你的人不是我
不鋸你的人不是我
下次請看清楚
你以為在此回復者就是話你嗎?馭影靈風更加不是

語無倫次的人是你 連對手也不知誰

為何扯上我?我真想知

回復 支持 反對