打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] <孫尚香>吳國.........魔塚收人

關閉 [複製鏈接]
我又想入...收埋我得唔得
回復 支持 反對

53lv ok?

你地好似話要70+@@

不滅輸到喊

一個阿傑K d秘文就嚇死你

仲有個roy

連玄天都上...............

龍k too
回復 支持 反對

賣個廣告都甘型=.="
回復 支持 反對

7# kitkitwin  梗系魔塚贏啦...仲要秒不滅...你都唔用腦諗野...魔塚唔小野嫁...我怕魔塚1個結義都贏不滅成個團 你當魔塚流嫁? 不滅最勁果個如果去到魔塚果到等於做打雜 ...
風云決 發表於 9-6-2009 14:33

咁魔塚同鳳舞呢?
回復 支持 反對

7# kitkitwin  梗系魔塚贏啦...仲要秒不滅...你都唔用腦諗野...魔塚唔小野嫁...我怕魔塚1個結義都贏不滅成個團 你當魔塚流嫁? 不滅最勁果個如果去到魔塚果到等於做打雜 ...
風云決 發表於 9-6-2009 14:33

我都覺得應該嬴唔到[[onion_64]]    不過  我地最勁戈個做打雜?唔好能玩啦
唔知頭唔知路係到亂吹?你訓醒未呀?洗唔洗恰多陣先?
仲有  秒? 你係咪打小左幾隻字 係咪應該我秒你呀? 留一留個id名 合ser我即刻黎會一會你
風云決?我挑[[onion_59]]
回復 支持 反對

你地點解咁鍾意叫不滅同魔塚打? 打唔打 又關你地事?
不滅我行我素 鍾意點做就點做 要你管?
咁鍾意叫人同我地打 不如你講低你咩團 打番場先講
我地未必一定嬴  但我唔似你地 鍾意企係城扮npc
仲有 就算我地唔夠打 你地都唔會嬴得好輕鬆
ps"最九憎d人狐假虎威 冇料扮大袋?有時間練下隻人 唔好下下靠打字做人
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

力少 我做花生一族 兩邊我都有fd係度 好難做人[[onion_43]]
期待合ser 可以同d fd重遇上既一刻
回復 支持 反對

雖然我平時都係殺人放火..逼娘為娼..推呀婆落海..無惡不作..
不過今次我要企番響正義既一方,用我碌神聖之棍扑濕你班女會員[[onion_62]]
(例如嬌小玲瓏果d,又或者好大波果d[[onion_60]])
回復 支持 反對

唉 呢個post又再一次證明赤壁d風氣幾想比人打
回復 支持 反對