打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] <孫尚香>吳國.........魔塚收人

關閉 [複製鏈接]
你地點解咁鍾意叫不滅同魔塚打? 打唔打 又關你地事?
不滅我行我素 鍾意點做就點做 要你管?
咁鍾意叫人同我地打 不如你講低你咩團 打番場先講
我地未必一定嬴  但我唔似你地 鍾意企係城扮npc
仲有 就算我地唔夠打 你 ...
力少 發表於 10-6-2009 01:58

你地最勁果個秘文組合係咩 ? 有魂未?
你諗得太輕鬆了
不過 魔琢變咋左啦...別要忘記你地係魏
孫ser蜀種有鳳舞...就算你招哂全部80lv(我當你ser果班8階武係最勁)
都係..要哩埋安全區了.....
回復 支持 反對

乜魔塚有咁勁架咩?
佢地會最勁果個都賣左AC啦WO
回復 支持 反對

乜魔塚有咁勁架咩?
喪小龍 發表於 10-6-2009 15:18

最勁個個賣左ac??個個邊個泥架-v-?
回復 支持 反對

乜魔塚有咁勁架咩?
喪小龍 發表於 10-6-2009 15:18

佢賣左?
我fd話佢真人轉左鳳舞...
虫有乂果陣勁d...
回復 支持 反對

好恐怖~怕怕~

真係好恐怖! 大家要小心D啦! 係時侯入定2打娃娃旁身 [[bao_24]]
強烈要求GM縮短回城時間至3秒, 驚捱唔到第4秒, 冷卻時間縮至5分鐘
最後祝大家出入平安!
回復 支持 反對

如果係咁  我刀係想不滅 win 好d  最起馬不滅刀好過你地團
回復 支持 反對

花家 係我地趙ser最強家族  雖然我好憎不滅  但係如果係咁  我刀係想趙ser團 win  趙ser打win孫ser
回復 支持 反對

21# 諸葛謹

岩ga la 師兄, 就係有你呢D人, 個城先有鞏多人ga ja , 多謝晒, 熱鬧晒!!
回復 支持 反對

打機姐MA  梗系打打殺殺好啦....你地咁想唔打..不如玩D跑ONLINE
回復 支持 反對

師兄,你可能唔清楚趙ser 呢邊係咩情況, 我係新仔, 玩左一個月多D
不過我感覺趙ser 係咁既
有好多舌戰高手, 得把死人口, 比人打死好似自己真人真係比人打死咁
又或者視自己為一舊豆腐,你行近都會瀾咁je 總之只可城內決鬥,不可城外動粗, 咁樣你自己話有冇問題先
我入不滅當然因為有朋友係度啦, 更加因為不滅D人先似真係打緊機lor
不滅不嬲都讚成打打殺殺, 唔係我殺你就你殺我ga la

此為本人意見, 與本團冇關
回復 支持 反對