打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] <孫尚香>吳國.........魔塚收人

關閉 [複製鏈接]
我想問不滅同魔虫有冇人有降龍呢個秘文組合呀?
回復 支持 反對

我記得孫ser有條友降龍 (聽鬼鬼講)但唔記得係咩團
回復 支持 反對

乜魔塚有咁勁架咩?
佢地會最勁果個都賣左AC啦WO
喪小龍 發表於 10-6-2009 15:18

想當年a_a???
回復 支持 反對

師兄,你可能唔清楚趙ser 呢邊係咩情況, 我係新仔, 玩左一個月多D
不過我感覺趙ser 係咁既
有好多舌戰高手, 得把死人口, 比人打死好似自己真人真係比人打死咁
又或者視自己為一舊豆腐,你行近都會瀾咁je 總 ...
briantetsu 發表於 11-6-2009 07:48

唔好意思..我唔鍾意打交..唔駛玩暗串OK?

你地未見過孫SER唔怪你..提醒下你地姐,你地威慣但合左SER你地果班人係5夠秋..
我意思唔係魔琢勁..係人上有人好多勁過魔琢=-="
你地有魂未?
回復 支持 反對

我想問不滅同魔虫有冇人有降龍呢個秘文組合呀?
kitkitwin 發表於 11-6-2009 08:43

虫有人身有2粒狂都唔整降龍la

唔好意思..我唔鍾意打交..唔駛玩暗串OK?

你地未見過孫SER唔怪你..提醒下你地姐,你地威慣但合左SER你地果班人係5夠秋..
我意思唔係魔琢勁..係人上有人好多勁過魔琢=-="
你地有魂未? ...
諸葛謹 發表於 11-6-2009 10:41

好似狂都冇乜(?)
回復 支持 反對

算啦..佢地都未見到世面啦..就算魔塚唔打不滅..等不滅同蜀國3大團打..就知道自己係幾咁冇用.聽講佢地成個團得9x人.不過分身多,好鍾意做25仔入人地團..佢地得一個雙天雙乾坤開山金光..你地會唔會驚到轉國嫁...
哈哈...係喎..佢地好鍾意舌戰(口水戰)同埋死要面...好多時講過野唔算數喎..唉..講多冇謂...打過咪知囉~
期待緊合ser~~
回復 支持 反對

你地點解咁鍾意叫不滅同魔塚打? 打唔打 又關你地事?
不滅我行我素 鍾意點做就點做 要你管?
咁鍾意叫人同我地打 不如你講低你咩團 打番場先講
我地未必一定嬴  但我唔似你地 鍾意企係城扮npc
仲有 就算我地唔夠打 你 ...
力少 發表於 10-6-2009 01:58

不如你都留低你個id....等合左ser後等大家可以會一會你~~我先留我個id係...oO燎原火Oo~~
回復 支持 反對

有次佢地同楓花打~~之後比人打"死"都唔認輸,,係度斗長命~~死完又返去打~打左成粒鍾都冇停過..
之後人地打到厭..唔打..返去掛機訓教..就話人地唔夠佢地打~~仲覺得自己WIN左~~
真係好攪笑~~哈~~
回復 支持 反對

火火又有交打? 有無預埋我架? =3=
我叫龍小嵐 孫SER 中級秘文 0.0V
打交意密
回復 支持 反對

龍小嵐你叫中級秘文 ~ 咁我le d 叫咩-.-
回復 支持 反對