打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 誰配有vis!!!!!!!誰!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

咦 零秋F-火鳥已刪了帖嗎?
那我要改一改帖了
回復

照你咁講, 最唔配有既人似係第一次果班喎,洗都唔洗就有...
人地個條件係叫你洗場,你就話洗場有錯...覆你個 ...
孫策伯符 發表於 17-10-2010 19:56

可笑近來其身不正的人,說著一堆藉口為自己辯護。

--->照你咁講, 最唔配有既人似係第一次果班喎,洗都唔洗就有...
這句言下之意就是洗場才有資格有,別惹人家笑話!!!
''照你咁講''?  可笑! 我的意思是用刷場來強奪ivis 的人最沒有資格配有她,我有說其它沒有資格的條件嗎? 別胡亂詮釋我的話

事實上第一次得ivis那三人有像你洗場嗎? 所以至少較你更具資格

--->人地個條件係叫你洗場,你就話洗場有錯...覆你個機丫, 以前洗場洗50場又唔見你出聲小人?
''人地個條件係叫你洗場''? 是不是你語言理解力有偏差? 如何從最多場國戰者得獎中,理解出此條件就是要人洗場? 哪怕世界紀錄保持者都是吃禁藥,可笑的籍口

原來你們都不曉得何為公平競爭,實在是未開化的野蠻人

*ivis 活動與之前活動性質上大異其趣,沒得獎人限制,就沒人可攫奪他人得獎機會,在2 0 0 0 f u n已有人提過,自己看看就知,不想重複。另外,這樣條件不能構成洗場之必要,請自己看看。

--->冇ivis就覺得ivis勁 ,輸就話因為人地用ivis所以輸
ivis 勁是因為沒有 ivis,明顯沒人會這樣想吧?
ivis是不是霸道,自己心中有數。 霸體,7連斬加判定特大再加30幾攻

出錢買ivis者皆值得擁有,因用金錢交換商品是理所當然地符合公平原則

周公瑾正史上本是正氣之人,給偷世竊名之輩盜取其名實在有辱周瑜之威名
回復

事實勝於雄辯

想刻意淡化刷場造假嗎?
別鬧笑話
回復

還理直氣壯說自己做得對,真慨嘆這世界什麼人都有

我很怕呀 叫他Fans來圍我呀
反正我不常上絕望港台服 他們沒機會了^q^
64372764 發表於 17-10-2010 14:40

那人有粉絲 ,真是disgusting!
回復

還理直氣壯說自己做得對,真慨嘆這世界什麼人都有

那人有粉絲 ,真是disgusting! ...
zamouse 發表於 19-10-2010 16:24

大大翻這句出來...
我怕又有新風波了-q-
回復

大大翻這句出來...
我怕又有新風波了-q-
64372764 發表於 19-10-2010 17:17

就是這字的表面意思,令人作嘔
回復

周公瑾既性格同我相似 ,所以我先叫周瑜。
你不如抽十條友問下,個錯係我一話係橘子身上?
個條件又唔係我開 ,橘子個條件係咁,我只係跟佢個規距玩呢個遊戲 而得到部野 我都叫野蠻人?
點解你會搵我話 而唔係思考下自己點解會拿唔到呢? 我覺得 當時好公平,我 小月 零諾斯 3個人
果排3點起身洗到12點 晚晚都只睡4小時...如果我咁叫強奪 你既係唔係叫無理取鬧?
正如落雨係好一話唔好,好兩睇,
你生活得好 咪可能覺得落雨會搞到你出唔到街,但係你冇水飲既時候,你就會好鍾意落雨
,正如佢條件開左,我同你既睇法唔同,你根據你信既野,我根據我信既野, 而你同我既想法邊個正確,IVIS已經話左俾你知,呢個係不變既事實。
不如你開隻IVIS 我開隻跳馬 睇下邊個死先?
你都識講 7連斬 但你又知唔知,IVIS突進技有多少下?原地斬有多少下?另外 STR大時彈飛會多遠?你又追得到嗎?你問下火力 噬神佢地 係國戰用IVIS有冇風險?
你覺得 霸體好勁咩? 我話你聽丫,霸體(RO咩,霸體...)+距離劍我用陸都未怕過...上位既人 大約6星玩得勁既,IVIS正面打有如垃圾。IVIS的用法是他有著強大的攻擊力,正因如此,每當出面突擊時都會吸彈優先
另外IVIS攻擊對像要選擇好才發揮得到最大效果,跟萬能型的跳馬和空娘差很遠,結論,要不是這台東西我也有付出過時間,我會選擇放回10級的馬娘進3格內。你不信找一隻IVIS跟我打看看,我會證明給你看IVIS不是萬能機,用得好是個人技術了得而已。(因為用得好就是可以把IVIS的優點用出來,讓敵人感覺到難打,而同時又不讓人發現其弱點。)你看10個有IVIS的人 有多少個IVIS是可怕的 你就已經知道那台機根本是考用者技術的。

"沒得獎人限制,就沒人可攫奪他人得獎機會"
我想問,在沒決定是誰之前,IVIS是誰的?沒人是主人的話 我就是第一個了不是嗎,那我有奪去他人機會嗎?
為什麼第一個拿到的人就是奪取了他人的?機會 喔喔 機會是嗎? 那為什麼我沒有機會?你有 他有 我沒有?
我洗場不行? 那你為什麼不洗,你洗的比我多不就行了嗎? 時間大家都一樣,條件大家都一樣,方法是根著每個人而不一樣,要是每個人都像你說的那樣,這世界只會多一堆失敗者。人有優劣之分,我有你沒有,我只會說一句
ivis已經告訴你跟我之間誰是勝利者了。 結果就是結果,過程再好沒有結果也是沒用。
回復

大大翻這句出來...
我怕又有新風波了-q-
64372764 發表於 19-10-2010 17:17

你想有咩風波?我都對你冇興趣-.-
回復

"事實上第一次得ivis那三人有像你洗場嗎? 所以至少較你更具資格"

資格有跟沒有都不是你說有就有的,反而外界對那dream跟你好啖有ivis一事都已經是最好的證明了。
未拿到第2台的ivis之前,大家得知紅國拿到的是dream,一眾反應,點解會係佢架?
某綠國人反應, 死啦 綠國等收皮喇 orz....
你認為佢地既資格會高過我?
回復

你地係眼中 只係為左少少野仲嘈好耐
真係無聊得肯= =
當把遊戲看得比健康,時間更重要的時候
請你地自已停一停 諗一諗 玩遊戲係為左d咩?

咀炮永遠都唔會有贏輸 只會得繼續嘈同2方厭倦停止2種結果
回復