查看: 5081|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨]danny_ice

關閉 [複製鏈接]
呢d友超無奈lo.
今日佢開evo場.我入左去.佢見我無名.即踢.於是我重入.佢又踢
然後我改番有名.佢仲踢.跟著我狂入喇.佢終於比我玩喇..
然後打到咁上下.佢死前話咩 黑名單:3p
佢有問題?我打2p佢就咁樣.輸唔起就唔好學人開專家級喇.
[email=2@4]2@4[/email]場
比人即踢.cap唔設圖
回復

我係sm埋12p既7p~~
好似話你只係狂攪2p~攪,到佢幫唔到1p~1p就死~所以就black list左你
回復 支持 反對

一早話左個1p智障,打柒佢就踢家啦

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
miracle_chan -5 內容有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

2# 馴獸魔
我唔係狂攪.只系攪左下.更何況2p只系長弓.幫都幫唔到幾多喇.而且也沒人跟我講[圍]
回復 支持 反對

5# 789poilkjmnb
亂踢人咪無品囉.咁都唔識.
幾時話過肉唔比開神手.你異想天開諗埋d咁既野.話佢扮神手炸.
仲有呢個又唔係投訴帖.係抱怨帖.你咩事啊.
既然我無名.佢就唔識我.佢為咩唔比我玩?分明係玩野喇.
我改埋名仲入都入得到.明顯佢無fd要入喇.
我幾時話過未開始唔準踢人.話佢無品炸.
睇d唔睇d.睇你甘.你係咪佢fd?
話我成隻狗.你就系狗囉.係度亂吠

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
miracle_chan -10 引起罵戰/參與罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主人地未開場t你有咩問題~人地黑名單你就叫輸唔起?就算係又有咩問題~佢又唔係洗/彈之類人地輸左講句野發洩下都唔得?又唔係咩粗口咩人身攻擊果d野仲有你都識話你改名入番去啦~咁你驚咩比人黑名單呢@@?(笑  小小野就係度呃post!!我一日都比人爆粗x 好多次啦~同埋比洗好多次~仲有比人彈~個個咁小事都呃post樂古未死得...
仲有唔你話人之前檢討下自己先啦 成日開埋d膠post你唔煩人地都煩啦!!! 例如↓
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 6852&highlight=                 冇圖 膠呃post  都算啦仲有
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 7039&highlight=    呢個先膠 = =  問人點洗頻 笑  仲話咩同fd同 食c啦= =  傻o既都唔信啦 !!!
回復 支持 反對

佢無fd要入 就唔比踢你? 佢可能覺得你係柒頭一名 so踢你   e個唔係無可能的!!!

你又點知佢係扮神手!!!  你又唔比佢開神手區練習?  唔好以為e個世界得你一個神手先得嫁?

你開抱怨帖唔比我出字嫁  你咩事呀!!!

你 ...
789poilkjmnb 發表於 13-4-2009 12:35

你都幾有問題下.佢無fd要入.又-1.佢同我三九唔識七.柒鬼柒咩.可能你開場就系甘.係唔係都柒柒柒.

我入左去之後一句野都無講

以我玩左甘耐.佢次次都系開專家級(禁29.lag.神手區.3pblacklist)

我點知佢扮神手?因為我朋友同我都同佢玩過好多次.組隊.死前又唔俾石.仲話自己友29唔幫.輸前打佢果個就blacklist.咁樣輸唔起法.憑咩做神手?

我話我開抱怨帖.唔係投訴帖.我唔係投訴佢踢我呀.豬.
人地踢我姐係唔想同我玩?你都有問題,我果陣無名嫁.佢都唔識我乜水喇.我又無講過野.佢無啦啦踢人.叫唔想同我玩?果陣我3p.我又唔係同佢同隊.我實力點佢都唔知喇.你又唔問下佢為咩踢我?佢一句都無down聲.就踢人.咪無品lo.
我問你係唔係佢個fd.唔係話你係佢個fd呀.你先系文盲?.講到尾你又睇一半唔睇一半.無啦啦黎罵人.你唔係亂吠係咩?
你識我咩?你見過我?你憑咩話我柒頭.得你呢d無文化既人.一日到黑係到柒柒柒.

評分

miracle_chan -10 內容有粗口/參與罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

8# 『Nakuz』~神
咩叫投訴.咩叫抱怨.
洗唔洗次次開po都要比圖呀.

我開po問野.又無人叫你地信.你一系答.一係唔答.講埋曬d廢話.你先膠啦.
我係普通場惡意洗頻咪告鬼我囉.
我問人點樣打x個24.就叫洗頻?你都幾膠.
我洗唔洗特登開個po問人點樣做埋曬呢d野咁賤格呀.
如果你係咁樣睇我.我都無辨法
我次次玩rpg.拉得耐既場.2p.3p都咁樣叫我開場前狂打2p.3p叫佢地喇
你信唔信.係你既自由.唔關我事.無人逼你要信.
既然我開既係膠post.咁你又入黎做咩?我又無逼你教我.答我.
我自問又唔係神手.問野好有問題?問野拙又好有問題?
你既然係神手.你依家算睇唔起d新手?

人地打句野blacklist.姐係以後見你就踢.咁都叫發洩一下?你可能未同佢玩過.你搵日叫佢拉人入下佢場睇下囉.你自己去體驗下就知道架喇

[人地未開場t你有咩問題]呢個解釋在前面已經說過了.這不是投訴帖.而是抱怨帖.只是說佢無故踢人無品.無話有問題
回復 支持 反對

引用:我次次玩rpg.拉得耐既場.2p.3p都咁樣叫我開場前狂打2p.3p叫佢地喇
好好笑 問人地扲洗頻囂!!! 玩AOC過1個月1都知洗頻器用黎做咩 用黎叫人? 柒仔~ 叫人自己打3次 佢係部腦旁邊一定聽到~仲有洗頻 完來會叫得大聲D架? 我學識小唔知道咁好笑
你條on9仔 問人扲洗頻 仲唔on9咩 傻仔~ 你有洗頻器唔會惡意洗頻咁你要黎拓咩傻仔~
仲有你洗我都唔會知你係邊個~AOC 任改名~傻仔 真係頂你唔順 問人扲洗頻器唔係洗頻扲黎打飛基咩傻仔~比人踢未開始有咩問題呢? 個個好似你咁一日都有幾萬個抱怨POST啦傻仔!! 有D人又話LAG機 有D人又話洗頻~有D人又話彈機~~有D人又話亂棄~有D人又話送兵~有D人又話新手入神手場~神手又入新手場~有D人又話人爆粗串佢~有D人又話比人問候媽媽~家人~  係又抱怨唔係又抱怨  重要的事 冇圖 學人咩人抱怨  咁樣邊Q個唔識呃POST呀  聰明仔~

評分

miracle_chan -10 內容有粗口/參與罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主你就唔岩啦,你唔應該投訴佢未開波踢你
不過你可以周街唱,d人開2@4唔俾人圍得既,叫佢拉人果度打,只可以1team同1team打lo
大把呢d kai子,5,6p殺左3,4p之後唔俾打1,2p既,一打就爆哂粗,
自己唔識玩2@4又要開專家區禁29,邊d acc開場智障係人都知家啦
我平時除非真係好想玩但果段時間小人,如果唔係我唔q入佢場
回復 支持 反對