收起左側

[抱怨]danny_ice

關閉 [複製鏈接]
12# 『Nakuz』~神
你都識講係部腦旁邊.如果唔係呢?
仲有.果陣我係新手.我唔知人地咁快速打字.係用左咩野.
你個名講到自己神.你笑都唔出奇.
大家何嘗未做過新手?

最後...
你是不是離題了?
所以你篇文章我只系睇左一 ...
拉拉是個人才 發表於 13-4-2009 13:21

1.你都識講係部腦旁邊.如果唔係呢?
好難同你講落去你咁都唔明~如果唔係電腦旁邊咁你洗會大聲d架咩?.?唉 唔好搵咁多借口
2.仲有.果陣我係新手.我唔知人地咁快速打字.係用左咩野.http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3557039&highlight=
你開呢個post o既時間係2個月前到~咁快由新手變到入專家場啦?  神手呀~
搵借口都搵個正常d啦新手 (笑
同埋就算你知人地用左d咩咁你問人扲黎o既用處未又係洗人~你問人扲樣你唔知係咩o既野~但你知用處係咩咁你要黎做咩呢?
3.你個名講到自己神.你笑都唔出奇.
大家何嘗未做過新手?

我個名有講自己神? 文盲+傻西~我話樂古神 唔得呀~傻西= =  鬼唔知係人都做過新手咩 傻西 講埋d廢話!!!

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
miracle_chan -10 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

24# 『Nakuz』~神
因為我唔認為佢係專家級.所以.我咪入囉.

講到尾你就系想話我想洗頻.話我講廢話.
咁我問問題.你唔答仲長篇大論.你咪又系一樣講廢話.
我所謂的新手不是aoc新手好嗎?入evo專家場.一定要學曬所有aoc既野.先可以玩?
你都幾好笑.
犯賤.荒膠.廢話.粗俗 講曬你.

再講,新手唔入得專家級?
你咪傻喇你.
呢個樂古有幾多場都系開專家同高手牙.
新手唔入呢d場點會肥呀.
留係到過世牙.
甘aoc仲點會多人玩牙
用下腦喇.豬

洗唔洗一定要搵個fd一齊玩日練夜練先練到專家可以正式玩牙

洗唔洗要新手等十幾廿個鐘頭.等新手入門出現牙.
莫非你玩aoc專家/高手既場咁耐.無人係29?

成日係到唉,唉,唉,你唉咩姐.呢個帖我發嫁.你知唔知.你好煩.我個帖柒你仲入黎睇做乜呀?
食飽飯無事幹.你甘樣你知唔知你好煩.

你覺得咁好笑你咪笑飽佢.我覺得唔好笑就得.得你呢d人咁無聊.
你估我唔知咩.你用[笑]黎串我姐ma.
你正式識用[笑].[傻西].[打飛機].[on9]呢d字眼.
做香港人做到你咁鬼樣真系失敗
不過憑你呢d字眼已經可以認定你係個咩人

講起上黎.我成個主題係講抱怨.danny_ice.
我只係講佢點樣無品法.
你就一直係到嘈.
你未親身體驗過.
你知得幾多呢?
講講下就拉到講我點好笑.點柒.
咁你咁樣學咩人做所謂既nakuz.神呢?
文不對題.仲話我文盲+傻西.你都有問題

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

哇d英文勁到我小四都識睇點算- -
I 係一開頭用 你i will 又i will- -好好喔英文
.o.世界上沒有 me的只有iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
回復 支持 反對

21# danny_ice
斷線都黑名單.真有你的!.
回復 支持 反對

講咩牙,投訴咩牙,係人睇到都知青山open day 放左個病人出黎做場主
當自己係毛主席?不知所謂既英文仲教人

至於某2人既鬧交,不予置評(好無謂)
回復 支持 反對

blacklist blacklist 憑乜野blacklist人
danny_ice 發表於 13-4-2009 18:32

英文差就唔會扮勁...
點會全部大階

咩叫IF HAVE<~~~

仲有我唔信你未轉過名lo...狗 = 轉名!?
回復 支持 反對

oooo,i'm not say you,sorry!

no  need answer me![[bao_27]]
回復 支持 反對

佢可能扮勁先拉專家~ 如果個個好似你咁ON99咁樣認為人地唔係高手就亂入D神手場送兵咁樣AOC仲得了o既!!!好心你用下個豬腦先啦剩係識得嘈!嘈嘈嘈好銀威水咩傻仔~
我呢就冇話你洗頻不過話你on9姐 至於你on9唔on9就見人見智問人扲洗頻器之後仲講埋哂d9唔答8o既理由呢d野 呃你就可能得 你估人人都好似你咁on9咩~
你問咩問題? 好似冇咩留意你d廢話冇咩心情睇!!不過講到廢話呢樣野 自問不及你一成~
你所謂o既新手? 你去食c啦~你所謂o既你估我係你肥入面條虫咩~鬼知你講咩野!! 你要講你所謂 就請你講果陣時講埋你所謂o既新手係咩 豬西
你仲好笑. 話我個名? 你檢討下自己個名先啦傻仔 拉拉人才 笑q死
你地係要不自量力入黎比人sm 冇人吹得你脤~
你唔好引我笑啦
話個樂古有幾多場專家高手.
一定要新手先可以肥架? 你廢姐唔好以為人人都好似你咁廢
就扲evo黎講你轉隻兵黎係黑死你對家就算佢神你食神手都肥啦
你留係呢個世界上就真係冇銀用啦 死銀左去算啦柒頭
aoc多唔多人玩係aoc問題 關新手入神手場咩事呀又~
唔洗搵fd日練夜練先可以入神手場 但你有腦o既都知你係新手的話你可以入中手練都夠啦~做咩一定要入神手~
你成日係度吠吠吠 你未仲煩 成隻狗咁剩識吠冇銀用~呢個post你發我就唔可以出字?.?你未仲q煩
話我剩識用笑 on9 呢d字眼串你  咁你呢 識用邊d字咁把炮呀 人才
做香港人做到咁樣叫失敗咁d聰明西 想洗頻 問人扲洗頻器 之後x7人 以為 自己好型咁樣串柒柒係咩?.?
不過憑你呢d字眼已經可以認定你係個咩人   <---- 呢句我認同 睇你個d post 都知你咩人啦 心照啦~
話說你又唔可以話係文盲o既 最多都係9唔答8 話用洗頻器黎叫人 唔係9唔答8 我真係用唔到第2個形容詞囉 豬
如果你抱怨danny_ice. 呢位人兄 佢好似係衰亂t人同埋唔知咩黑名單呀可?
人地黑名單你你吹得人脤咩? 我就唔算佢好地地會話黑名單你呀!!你e+講咩都得因為你係抱怨丫嗎!!!佢黑名單人係佢o既事 佢係就係冇品 但你認為自己比佢好好多?.? 亂吠人最叻仲識d咩?你問人扲洗頻器可以講到係你自己岩哂咁 真係勁!!!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

唔該冷靜d= =
另外唔好再爆粗罵戰-0-
回復 支持 反對

31# 『Nakuz』~神
既然我地係你眼中咁廢.姐係你好勁了.一個神手仲恰新手.你係咪應該先要反省?
係你之前講你係[係nakuz神呀.唔得牙?]的.咁話你個名有咩問題?
成個傻仔甘

評分

查看全部評分

回復 支持 反對