收起左側

[抱怨]danny_ice

關閉 [複製鏈接]
你地夠了 -__-"
係到嘈有咩用?
開場打過啦
回復 支持 反對

我唔覺得[拉拉是個人才]好好笑囉.
成日得個笑字.又無理由.好像白 癡.
d理由又正系得柒之類.
又唔係要真心玩一個論壇.
洗唔洗為左個名甘樣呀?
更何況我又無話自己好勁.開場鬥黎做咩呢?(你意思係話嬴左果個有理?)
我成個帖只系講danny_ice點樣無品法.
呢條友就懶勁甘
離題.爆粗.無聊.挑釁

同呢個所謂既神講都曬氣.
浪費埋自己d時間
回復 支持 反對

31# 『Nakuz』~神  
既然我地係你眼中咁廢.姐係你好勁了.一個神手仲恰新手.你係咪應該先要反省?
係你之前講你係[係nakuz神呀.唔得牙?]的.咁話你個名有咩問題?
成個傻仔甘 ...
拉拉是個人才 發表於 14-4-2009 17:30

你係我眼中廢唔=我勁 你呢d咩道理呀!!同埋我從來都玩開高手場~何來恰新手你on9? 忘想証?亂9upd野出黎以為自己好銀型咩 柒~我個神係話樂古 樂古係網黎架傻仔~你話人個名之前睇下你個柒名先啦  1000000000000000000000000步笑10步 傻仔~

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
miracle_chan -10 內容有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

我唔覺得[拉拉是個人才]好好笑囉.
成日得個笑字.又無理由.好像白 癡.
d理由又正系得柒之類.
又唔係要真心玩一個論壇.
洗唔洗為左個名甘樣呀?
更何況我又無話自己好勁.開場鬥黎做咩呢?(你意思係話嬴左果個有理?)
我 ...
拉拉是個人才 發表於 14-4-2009 18:26

你個名好唔好笑見仁見智~但話人名係你開始先~我論點係你個名比我個名柒有咩資格串人名先?.?  你未仲on9 剩識扲人個名黎串 又唔知自己果個名柒過人!!
我d理由係話你問人扲洗頻器仲扮清高~ 你文盲+理法能力佛我真係奈你唔何~我真係睇唔出你邊方面係真心對個論壇~
論壇用黎玩架 ~白c仔~人才 唉 汪你自稱人才我話你狗屎不如~狗屎都可以c肥你呢d傻仔識d咩剩識吠人 吠吠吠好威咩!吠9人有獎羅咩! 傻西 睇e生啦 柒下柒下咁
冇q腦~
同你呢d人才講咪仲顯得自己on9~理解能力又低講野又廢剩識9up 冇樣野叻~(除左吠人叻之外)
同你呢dkai 子講多2句都哂氣~

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
miracle_chan -10 內容有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對