收起左側

[抱怨]danny_ice

關閉 [複製鏈接]

13# singstarwing
我已經講左好多次我沒有投訴.而是抱怨
只系話佢點無品
回復 支持 反對

11# 789poilkjmnb
如果佢覺得我lag.
可以同我講:
eg:3p你太lag啦.走喇.咪整lag個場.
but佢一句野都無講.超唔負責任.讓人感到十分無品.

都系果句.我同你講咩都無用.你自己佢去場.體驗一下就知
回復 支持 反對

12# 『Nakuz』~神
你都識講係部腦旁邊.如果唔係呢?
仲有.果陣我係新手.我唔知人地咁快速打字.係用左咩野.
你個名講到自己神.你笑都唔出奇.
大家何嘗未做過新手?

最後...
你是不是離題了?
所以你篇文章我只系睇左一半.
回復 支持 反對

t人是不用理由的,呢點好認同,每t人都打個理由頂住個位又要等你睇到先t,哂哂d時間

但2@4唔俾人圍既就唔好玩evo啦,仲要開專家添
回復 支持 反對

沒有投訴.而是抱怨<<<<1
回復 支持 反對

17# singstarwing
對.t人是不用理由的.而相對就會給被踢那個感到無品.唔洗一定要等睇到.佢講左即t都得.因為被踢果陣好似會停左下.其他人打咩都睇唔到.但係會睇到果句lo.
^
^
^個人想法
回復 支持 反對

講真...evo唔比圍就唔該去玩4,13
玩4,13就絕對冇圍呢回事

blacklist blacklist 憑乜野blacklist人
唔通就憑你係1p就可以blacklist人??
人地改左名你都唔會知道

仲有樓上所謂的nakuz神
我認為你同789poilkjmnb
係1個人

就憑你2個由頭到尾不斷犯規 爆粗
首先是同1種人

而且789poilkjmnb是1個新ac
你絕對有機會再申請新ac產生罵戰
回復 支持 反對

blacklist blacklist 憑乜野blacklist人 <blacklist MEANS i don't want see these player again!&(IF HAVE PLAYER  IN MY GAME PLAY LAG,29,亂棄,爆粗 OR CUT  I WILL RECORD THAT PLAYER,IF PLAYER MORE THAn 3 TIME PLAY LAG ,29,亂棄,爆粗  OR CUT ,I WILL BLACKLIST THESE PLAYER NEVER COME TO PLAY I OPEN GAME!)

唔通就憑你係1p就可以blacklist人?? <yes

人地改左名你都唔會知道             <dog will change name

IF DON'T WANT ME T . PLEASE OPEN OTHER GAME DO 1P,NO NEED COME MY GAME PLAY!!                                                                                                                                                                                                                                         

EVO HK 29英語教師團團長

HONG KONG ENGLISH TEACHER GROUP LEADER

AOC NO.29
回復 支持 反對

21# danny_ice
哦.原來我打2p.無人同我講圍.=black list.
原來我fd打嬴你.=black list
甘你不如唔好玩evo.
玩 2 @ 4
姐係4隊.
求其死左一隊.你無論打邊個人地都話圍.一係你打.一係你唔打.
回復 支持 反對

講真...evo唔比圍就唔該去玩4,13
玩4,13就絕對冇圍呢回事

blacklist blacklist 憑乜野blacklist人
唔通就憑你係1p就可以blacklist人??
人地改左名你都唔會知道

仲有樓上所謂的nakuz神
我認為你同789poilkjmnb
係1 ...
衰仔包@阿鋒 發表於 13-4-2009 15:55

其實我一早都覺得789可能係某某人唔鋸我又唔敢用真ac同我嘈而開新ac

呢d所謂既神.只不過是只會爆粗呃帖犯賤的人.
回復 支持 反對